DORM (Certot) + wattys2017

DORM (Certot) + wattys2017

133K Reads 9K Votes 109 Part Story
Encik Kambing By jumin2813 Updated 2 days ago

Apa itu CERTOT? Dalam pale hotak aku lah an, maksud dia Cerita Kontot atau Ketot...

Tapi, cerita ni tak pasti nak letak cerpen or certot. Dua² ada dalam ni. Pandai2 koranglah nak discover macam mana. 

Lagipun aku tahu, ramai yang malas nak baca panjang-panjang. Aku pun camtu gak. Suka yang pendek2 je. So, aku decided nak buat buku ni.


Entah seram ke tak..
Aku main ikut hati tangan otak aku ja...
Cerita ni kebanyakkan wujud dari otak aku sendiri. 

Oh ye, ni bkn novel tau. Abaikan kat cover book tu. Aku malas nk edit balik..

start : 18/6/16
end : entah, ade idea aku update je

Vote (✔) 
Comment (✔)

Rank  :-
#20 (9/11/16)
#15 (14/11/16)
#8 (9/11/16)
#1 (5/2/2017)

Dia cm kecewa je dia masih hidup ke aq je yg fikir gitu 😂😂