NEW: Tap by Wattpad
FREE Addictive Chat Stories 😍🔥
DOWNLOAD NOW!
DORM [Certot]

DORM [Certot]

36.2K Reads 2.5K Votes 72 Part Story
Moshi Mochi By Mrs_Mochi2813 Updated a day ago

[No kopi, no pasta]

(Kebanyakkannya buatan sendiri dan TIDAK klise) 

WARNING! 
Mohon jangan copy, mintak izin dulu, batak pun batak ahhh...ade otak pikir ah sendiri...aku pun ada yang modify sikit...

------

Apa itu CERTOT? Dalam pale hotak aku lah an, maksud dia Cerita Kontot atau Ketot...

Tapi, cerita ni tak pasti nak letak cerpen or certot. Dua² ada dalam ni. Pandai2 koranglah nak discover macam mana. 

Lagipun aku tahu, ramai yang malas nak baca panjang-panjang. Aku pun camtu gak. Suka yang pendek2 je. So, aku decided nak buat buku ni.


Entah seram ke tak..
Aku main ikut hati tangan otak aku ja...
Cerita ni kebanyakkan wujud dari otak aku sendiri. Copy paste tu...adalah dua tiga gitu. Tapi aku modify jugak kk..

Oh ye, ni bkn novel tau. Abaikan kat cover book tu. Aku malas nk edit balik..

start : 18/6/16
end : entah, ade idea aku update je

Vote (✔) 
Comment (✔)

Rank  :-
#20 (9/11/16)
#15 (14/11/16)
#8 (9/11/16)
#1 (5/2/2017)

hyebinqilaluhan hyebinqilaluhan Jun 19, 2016
wu..best best👍nk komen ape lagi eh? tah😂😂sambung jelah..ppali update..