DORM (Certot) + wattys2017

DORM (Certot) + wattys2017

152K Reads 10.6K Votes 114 Part Story
Encik Kambing By parkjmin2810 Updated a day ago

Apa itu CERTOT? Dalam pale hotak aku lah an, maksud dia Cerita Kontot atau Ketot...

Tapi, cerita ni tak pasti nak letak cerpen or certot. Dua² ada dalam ni. Pandai2 koranglah nak discover macam mana. 

Lagipun aku tahu, ramai yang malas nak baca panjang-panjang. Aku pun camtu gak. Suka yang pendek2 je. So, aku decided nak buat buku ni.


Entah seram ke tak..
Aku main ikut hati tangan otak aku ja...
Cerita ni kebanyakkan wujud dari otak aku sendiri. 

Sini juga ialah tempat yang kau akan memaki secara sengaja atau tak sengaja. 

Oh ye, ni bkn novel tau. Abaikan kat cover book tu. Aku malas nk edit balik..

start : 18/6/16
end : entah, ade idea aku update je

Vote (✔) 
Comment (✔)

Rank  :-
#20 (9/11/16)
#15 (14/11/16)
#8 (9/11/16)
#1 (5/2/2017)

  • asrama
  • creepy
  • funny
  • horor
  • nightmare
  • pengalaman
Dia cm kecewa je dia masih hidup ke aq je yg fikir gitu 😂😂