NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
DORM (Certot)

DORM (Certot)

106K Reads 7.3K Votes 102 Part Story
Kambing Mbekk Mbekk By jumin2813 Updated a day ago

[No kopi, no pasta]

(Kebanyakkannya buatan sendiri dan TIDAK klise) 

WARNING! 
Mohon jangan copy, mintak izin dulu. 

------

Apa itu CERTOT? Dalam pale hotak aku lah an, maksud dia Cerita Kontot atau Ketot...

Tapi, cerita ni tak pasti nak letak cerpen or certot. Dua² ada dalam ni. Pandai2 koranglah nak discover macam mana. 

Lagipun aku tahu, ramai yang malas nak baca panjang-panjang. Aku pun camtu gak. Suka yang pendek2 je. So, aku decided nak buat buku ni.


Entah seram ke tak..
Aku main ikut hati tangan otak aku ja...
Cerita ni kebanyakkan wujud dari otak aku sendiri. 

Oh ye, ni bkn novel tau. Abaikan kat cover book tu. Aku malas nk edit balik..

start : 18/6/16
end : entah, ade idea aku update je

Vote (✔) 
Comment (✔)

Rank  :-
#20 (9/11/16)
#15 (14/11/16)
#8 (9/11/16)
#1 (5/2/2017)

Dia cm kecewa je dia masih hidup ke aq je yg fikir gitu 😂😂
qijaemint qijaemint Jun 19, 2016
wu..best best👍nk komen ape lagi eh? tah😂😂sambung jelah..ppali update..