DORM [Certot]

DORM [Certot]

9K Reads 497 Votes 42 Part Story
간지 아조마 By Leonardo461 Updated 5 days ago

Apa itu CERTOT? Dalam pale hotak aku lah an, maksud dia Cerita Kontot atau Ketot...

Tapi, cerita ni tak pasti nak letak cerpen or certot. Dua² ada dalam ni. Pandai2 koranglah nak discover macam mana. 

Lagipun aku tahu, ramai yang malas nak baca panjang-panjang. Aku pun camtu gak. Suka yang pendek2 je. So, aku decided nak buat buku ni.


Entah seram ke tak..
Aku main ikut hati tangan aku ja...
Cerita ni kebanyakkan wujud dari otak aku sendiri. Copy paste tu...adalah dua tiga gitu. 

Oh ye, ni bkn novel tau. Abaikan kat cover book tu. Aku malas nk edit balik..

start : 18/6/16
end : entah, ade idea aku update je

Vote (✔) 
Comment (✔)

Rank  :-
#20 (9/11/16)
#15 (14/11/16)
#8 (9/11/16)

wu..best best👍nk komen ape lagi eh? tah😂😂sambung jelah..ppali update..