DORM (Certot)

DORM (Certot)

192K Reads 12.9K Votes 115 Part Story
sekeping manusia By hfzhjmin2810 Updated Nov 29, 2017

Apa itu CERTOT? Dalam pale hotak aku lah an, maksud dia Cerita Kontot atau Ketot...

Tapi, cerita ni tak pasti nak letak cerpen or certot. Dua² ada dalam ni. Pandai2 koranglah nak discover macam mana. 

Lagipun aku tahu, ramai yang malas nak baca panjang-panjang. Aku pun camtu gak. Suka yang pendek2 je. So, aku decided nak buat buku ni.


Entah seram ke tak..
Aku main ikut hati tangan otak aku ja...
Cerita ni kebanyakkan wujud dari otak aku sendiri. 

Sini juga ialah tempat yang kau akan memaki secara sengaja atau tak sengaja. 

Oh ye, ni bkn novel tau. Abaikan kat cover book tu. Aku malas nk edit balik..

start : 18/6/16
end : entah, ade idea aku update je

Vote (✔) 
Comment (✔)

Rank  :-
#20 (9/11/16)
#15 (14/11/16)
#8 (9/11/16)
#1 (5/2/2017)

  • asrama
  • creepy
  • funny
  • horor
  • horror
  • nightmare
  • pengalaman

No comments listed yet.