I Am Virgin

I Am Virgin

46.6K Reads 323 Votes 8 Part Story
sweetie_pie By aWek_liHai Updated Jul 09

Well,aku ni tak la lawa sangat tapi napa ya,banyak sangat mata pandang..ahh,perasaan betul kan aku ni..mana ada orang nak pandang perempuan selekeh macam aku,kalau pandang pun sebab aku ni nampak selekeh,hahaha..oh,lupa pula..hye all,nama aku,Alvenessa..dan ini adalah kisah hidup ku yang hangat membara..ceh,hahaha..nah tahu,baca la..tapi jangan sampai kebasahan....sebab hujan..

#sorry ye sebab story aku nie merapu entah pape..nak baca,silakan..law xnk,xpe..x kesah sbb korg tak tahu apa hangat dalam story nie..kekekekeke..
#18xxx..hot..hot..hot.
#just for open minded and sexy mind as me..hahaha

No comments listed yet.