NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Több Mint Padtársak

Több Mint Padtársak

206K Reads 8.1K Votes 55 Part Story
♡Dina♡ By Dinuus Updated Feb 23

-Miért utálsz? 
-Mindenért! Kihasználod a lányokat, csak arra kellenek neked hogy ágyba vidd és utána ott hagyd őket mint valami rossz rongybabát, hogy azt hiszed mindenkit megkaphatsz már csak annyival is hogy előveszed a 'sziacicagyeremenjükvalahova' mosolyodat és ettől mindenki elolvad. Bár nem értem miért?! Ja és hogy perverz vagy! -mondtam neki egy icuripicurit nagyobb hangnemben
_________________
1. Hely romantikus kategóriában.: 2016.12.12.

És nekem a " légyszíves, fogadjátok be" mondat azt sugározta, hogy "az utcán találtam, nesze, neveld lányodként!"
Bocsi, de olyan nincs, hogy "száját mosoly hagyta el", csak olyan, hogy " ([..] e szavak hagyták el a száját,...)
Legyen folytatás!!!! Eddig nagyon jó így tovább, de egy kicsit lehetne hoszabb egy rész nem?? (Így alig várom míg kijön a kövi rész Xd)
itsyagurlann itsyagurlann Nov 09, 2016
Nekem tetszik a történet, mèg csak ezt a 2reszt olvastam el, de egy jó tanács:Ne beszéljenek sokat csúnyán, főleg a lány, mert nem illik. Nem bántásból mondom tényleg, mert nagyon tetszik eddig❤️
SzilgyiSzandra SzilgyiSzandra Sep 05, 2016
Most Justin vagy James a neve a padtarsnak? A tanár azt mondta James üljön a főszereplő csajszi melé. De aztan mar Justinnak hivjak.
Nagyon jó! Ha az ihlet a könyvedhez, egy másik könyvtől jött, és az tetszett, akkor olvasd el Jamie McGuire , Gyönyörű Sorscsapások című könyvét. Majdnem ugyanilye, és nekem naaagyon tetszett. Ahogy a tiéd is:)