Iubire pe ritmuri de rap

Iubire pe ritmuri de rap

14K Reads 1.4K Votes 17 Part Story
Vera Victorique Maxfield By VeraMaxfield Updated Oct 14

Fiica ambasadorului Hiroto Nomozaki este un idol al internetului în Japonia. În afara pasiunii pe care o împărtășește pentru muzică, Hikari face parte dintr-o trupă de dans, asta lansând-o și mai mult spre popularitate.
Bang, managerul trupei BTS și, totodată, prietenul cel mai bun al lui Hiroto, îi propune lui Hikari să facă o colaborare cu băieții lui, lucru pe care ea îl acceptă imediat. Fata habar n-are că nimic nu va rămâne la stadiul de colaborare și, mai ales, nici nu prevede punctul culminant al prieteniei ei cu băieții. 
Până să realizeze, se va trezi prinsă într-un joc al iubirii foarte fragil, în care va trebui să se lupte atât cu propriile sentimente, cât și cu inconvenientele vieții de vedetă. Acestea amenință să-i destrame relația și să-l îndepărteze pe singurul băiat de care reușise să se atașeze așa de puternic vreodată, dar ea nu e dispusă să renunțe la ceva ce obținuse cu atâta greutate.

Cartea poate conține exces de comedie.

Te ador!! <3 Ps : Sunt Cristina =]]] :> ce te inebuneste cu mesaje cu Suga si poze cu el =]]]]]]]]
Mickiduta Mickiduta Jun 27
Deci da epic Suga. Sotiorul meu nu stie sa faca multe. Dar stie rap. Meh. Si sunt asa copilarosi si adorabili. Ly Tae ♥♥ 
               Si poftim? FISA LU' ALA SA STEA CU EI? SA O FEREASCA DUMNEZEU ŞI MAICUTA DOMNULUI SA SE APROPIE 1 METRU DE EI CA MOARE. 
               
               Da. Dragut :)) sa vedem ce urmeaza. :))
EveNLinn EveNLinn Jun 20
Yeeaaah, baby, în sfârșit un fanfiction cu BTS de la tine! Povestea asta promite mult ;)) de-abia aștept să văd continuarea, neext!
Lav_Suga Lav_Suga Nov 22
Cred ca o sa lesin in curand.. Deja ador cartea asta. 😂😂
Wawww în sfârşit cineva care nu crede că dacă te interesează coreenii, japonezii şi chinezii eşti o ciudată. Mereu se uită ciudat lumea când te uiţi la ei sau vorbeşti despre ei.. 😠😠 super cartea..😘😘😍😍❤❤❤
cati ani au?:)) imi aduc aminte de un anime..Regele shaman. Acolo se certau mereu intre ei si erau japonezi