Creepy Crap ;Riddles

Creepy Crap ;Riddles

63.6K Reads 5K Votes 46 Part Story
ThatHOE By sujimbooty Updated Mar 20

((Highers rank #4 in Mystery))

Riddles, something that really occur your ability of thinking. But what if it was Creepy+Riddles? Would it connected with ghost? Or... Psychopath? Or... Are you ready to firgure out the mystery? Do you guys love creepy and psychopath thing?

Then this is really your book, fam ;)

  • crazy
  • creepy
  • mystery
  • psycho
  • riddle
mzleenly mzleenly May 14
tulah pasal suka cari masalah skli dia hempap kau nanti penyek jadi lempeng kang😂😂😂
Hmm aq tau bomoh tu suyuh dia makan mata unnie dia supaya badan dia kurus... agagaga 😂😂
awrawafiey awrawafiey Apr 29
Bomoh suruh dia makan orang gemuk (?) supaya jadi langsing..!
Hxnx_kim Hxnx_kim Jul 08
Bagi aq lh.. maybe perempuan tu perempuan gemuk tu.. sbb nya omma dia tu selalu merungut suh kurus.. so dlm story tu pun ckp yg gemuk tu suh qila tolong dia.. so qila pun tolong dia dgn cara bunuh si gemuk tu so x de lh gemuk... kan syg ? ☺
jeoncooks- jeoncooks- Dec 04, 2016
Oh tau tau.means qila tuh nak backup sara ni dengan bunuh mak dia en?en?en?hahahhaha.tak cenggituh?
Adakah selama ini qila membunuh orang utk jdi kurus dan langsing??Siapakah wanita yang mati tersebut...Huhu misteri unsolved