Creepy Crap ;Riddles

Creepy Crap ;Riddles

23.7K Reads 1.9K Votes 44 Part Story
sschhh By esyebyeok Updated Sep 29, 2016

Im not doing a copypaste riddles. Riddles ni, kalau readers rajin jawab lah. Kalau malas, kau vote pun dah kira okay. Kalau author banyak inspirasi, author update lima kali sehari, kalau malas dua kali sehari. Riddles dia ada unsur psycho dan kekejaman, kalau tak selesa maaf lah ya.

So read on your own risk ;)

-rogayahbae -rogayahbae Dec 04, 2016
Oh tau tau.means qila tuh nak backup sara ni dengan bunuh mak dia en?en?en?hahahhaha.tak cenggituh?
kdramaahjumma kdramaahjumma Jun 15, 2016
Haaa... hantu penanggal tu sebenarnya omma dia!! Betul tak??