I Wanna Be Yours {l.s./bdsm/hybrid!louis} >>Dutch Translation

I Wanna Be Yours {l.s./bdsm/hybrid!louis} >>Dutch Translation

30.9K Reads 1.3K Votes 25 Part Story
Larry ✧ By ChantalStyles7 Updated Jul 18

"Een hart dat zou kloppen, als een bas voor zijn babydoll" 

Louis Tomlinson, een derde persoon sprekende hybride. Geïsoleerd sinds zijn dronken moeder hem af gezet heeft bij een veilinghuis op zijn vierde. Bijna elke dag mishandeld worden door de werkers van het veilinghuis is een normale routine voor Louis. Voor jaren dagdroomde Louis van de perfecte dom die binnenkwam en hem kocht. Maar hij wist dat deze kansen klein waren. Niemand heeft ooit aandacht aan hem gegeven toen hij een kleine jongen was, en toen hij ouder werd verachte ze het feit dat hij daar al zo lang was, veronderstellende dat hij een vreselijke sub was. Toen Louis achttien werd gaf hij bijna zijn dromen van een goede dom vinden op. 

Totdat Harry Styles, bekende acteur, binnenkomt en hem koopt. Louis wordt blootgesteld aan een hele nieuwe wereld met allemaal dingen die hij gewoon niet begrijpt. Natuurlijk, heeft hij Harry om hem door al die verwarrende dingen heen te helpen. Maar, een erg ongeleerde hybride hebben is niet zo makkelijk als Harry dacht dat het zou zijn.

De Nederlandse vertaling van I Wanna Be Yours van @petitelou

weirdo-ashy weirdo-ashy Jul 03, 2016
Hey zayn!
               Ga weg! 
               Ga terug naar Perrie
               En laat Gigi.
               
               Ash uit...... 😊
storiesssbymex storiesssbymex Dec 25, 2016
Maar weet je wat me zoveel pijn doet dat er in de beschrijving staat 'dronken moeder' terwijl zijn moeder er niet meer is💔😭
weirdo-ashy weirdo-ashy Jul 03, 2016
Jeetje. Dat zou ik nooit onthouden. 
               Schrijf het naar op een blaadje.