NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Revenge | My New Brothers 2

Revenge | My New Brothers 2

15.4K Reads 596 Votes 14 Part Story
Freja By FrejaLindegaard Updated Jan 21

"Hvad er det du gør ved dig selv?" Han så oprigtigt bekymret ud, men jeg stolede ikke på ham. 

"Jeg gør det hver eneste dag, og jeg har ikke behov for, at du beskytter mig. Ikke længere". Jeg kiggede ham i øjnene, og så hvordan han formede et trist udtryk. Jeg vidste godt, at han ikke var ked af det. Han havde betydet alt, men han var ligeglad med mig nu. Det kunne hverken han eller jeg rette op på.

"Jeg elsker dig, Claire!" Hviskede han. Jeg løftede øjenbrynene. 

"Du siger, du elsker mig, præcis som du sagde, du gjorde. Se hvordan det gik" Jeg vendte om på hælene og gik. Idiot. Claire og hendes lillebror Calum er vendt hjem til deres familie igen, efter at have tilbragt sommerferien hos en plejefamilie. Efter det har Claire fuldstændig cuttet kontakten til sine plejebrødre og prøver så vidt muligt at få hendes liv tilbage på det rette spor. Men selv efter 2 år uden kontakt, vælger hendes plejebrødre at kontakte hende, hvilket Claire ser som en fantastisk mulighed for endelig at få hævn. Få hævn over alle som nogensinde har gjort hende noget ondt. Især hendes plejebrødre vil komme til at fortryde, at de nogensinde opsøgte hende.

sophors sophors Mar 15
God historie og tro mig jeg er også meget lort til matematik
- - Jul 08, 2016
Sygt god og jeg glæder mig over meget til næste afsnit ❤️
sarahboserup sarahboserup Jul 10, 2016
Hvornår skriver du mere? PS du skriver fantatsisk👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😊❤️
qpMiaqp qpMiaqp Jul 09, 2016
Kender i det hvis man læser det forkert første gang, så læser man det forkert hele tiden? Sådan har jeg det, og i stedet for at læse det som Claire, læser jeg det som clarie😁😁😑😑😑😒