BESTFRIEND | Jimin

BESTFRIEND | Jimin

23.5K Reads 2.5K Votes 18 Part Story
z By yejullae Updated Jan 26

Sejak tadika mereka berkenalan , perkenalan yang bertukar menjadi persahabatan . 

Park Jimin dan Kim Kyumi , Sahabat baik. Melindungi , menyayangi dan memahami namun, semua itu hilang.

Park Jimin berubah menjadi seorang yang Kyumi geruni , yang seluruh sekolah geruni .

5 Tahun kekal sebagai orang asing , mereka bertemu semula sebagai teman sebilik di Kolej dan hubungan persahabatan itu semakin pelik ,ianya bercambah sehingga suatu hubungan lain pula muncul diantara mereka. 

Bukan lagi perasaan sayang sebagai kawan yang Park Jimin rasakan terhadap Kyumi tetapi cinta..

Jeon Jungkook si kawan baik menjadi penghalang buat Park Jimin . 

Kim Kyumi pula terperangkap di dalam dilemma , Dia harus pilih satu diantara dua . 

Seorang yang disayangi sepanjang 15 tahun dia hidup . 

Dan 

Seorang yang dicintai sepanjang 5 tahun datang menagih kasih sayangnya semula . 


[Start date : 13 June 2016]
-
[End date : On going]

©Yejullae 
Do not copy or steal my storyline

ainaftw ainaftw Jun 15, 2016
kalau aku kata aku mampu, macam mana?????!?? GEDIKKK!!! HAHAHAHAHA 😂😂jk jk~
lnlyker_ lnlyker_ Jun 21, 2016
Haha ma nickname🙌🙌 p yg slut tu..😢😢😢 teruk gler mksudnya
theseoks theseoks Nov 14, 2016
heyyy...ayat last sekali tu terasa sikit 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
frhjimin frhjimin Sep 15, 2016
hakhak..mimi???hahaha...x gna pnya mimi!!nk jgak nme dia kna mention dlm ff ni..
jeonscae_ jeonscae_ Jun 14, 2016
Kyaa tak mampu tu tak mampu lah.. lel aii dah buat lebih dari tu dgn my jimin okay *flirp hair* dh ada 3 org anak dahh 💁😹
Ssaihanuwar Ssaihanuwar Jun 14, 2016
Jimin berani kau pukul yoongi aq 😂😂😂😂 taguna nanti aq suruh dia bls balik.