"PLEASE....KAHWIN DENGAN DIA"

"PLEASE....KAHWIN DENGAN DIA"

505K Reads 17.3K Votes 66 Part Story
DAIYYAND By DAIYYAND Completed

Amna....Nurul Amna diminta oleh sahabat baiknnya,Zahra untuk menjadi 'nanny' kepada tunangnya Mika Adrean untuk tempoh 2 tahun. Amna diminta berkahwin dengan Mika supaya Mika tidak mencari perempuan lain sehingga Zahra pulang ke Malaysia dan berkahwin dengan Mika. Apakah tindakan Mika dengan keputusan Zahra. Bagaimana pula dengan Amna.Sanggupkah dia menjadi 'nanny' Mika Adrean

DAIYYAND DAIYYAND Jun 13, 2016
My 1st writing...dah lama nak buat..my idea..tak tahu la kalau ada yang sama..tapi ini cara saya menulis. Happy enjoy
DAIYYAND DAIYYAND Jun 13, 2016
Nak buat cover pun tak pandai lagi n kekangan masa bekerja..tapi akan usaha untuk belajar..baru prolog...1 cerita dah complete tapi tak sempat nk edit n publish.
qatinahsukor qatinahsukor Aug 14, 2016
Ckgu buat la novel,saya support cikgu klau ckgu buat novel💯💯
qatinahsukor qatinahsukor Aug 14, 2016
Cikgu best giler cerita terbaik👍🏻👍🏻💯💯,ckgu sambung la lgi ep 47 tak sabar dah ni😂😂
DAIYYAND DAIYYAND Aug 14, 2016
qatinahsukor....tq support cikgu..insyaAllah dlm proses utk novel yg dibukukn