"PLEASE....KAHWIN DENGAN DIA"

"PLEASE....KAHWIN DENGAN DIA"

190K Reads 7.9K Votes 66 Part Story
DAIYYAND By DAIYYAND Completed

Amna....Nurul Amna diminta oleh sahabat baiknnya,Zahra untuk menjadi 'nanny' kepada tunangnya Mika Adrean untuk tempoh 2 tahun. Amna diminta berkahwin dengan Mika supaya Mika tidak mencari perempuan lain sehingga Zahra pulang ke Malaysia dan berkahwin dengan Mika. Apakah tindakan Mika dengan keputusan Zahra. Bagaimana pula dengan Amna.Sanggupkah dia menjadi 'nanny' Mika Adrean

DAIYYAND DAIYYAND Jun 13
My 1st writing...dah lama nak buat..my idea..tak tahu la kalau ada yang sama..tapi ini cara saya menulis. Happy enjoy
DAIYYAND DAIYYAND Jun 13
Nak buat cover pun tak pandai lagi n kekangan masa bekerja..tapi akan usaha untuk belajar..baru prolog...1 cerita dah complete tapi tak sempat nk edit n publish.
Ckgu buat la novel,saya support cikgu klau ckgu buat novel💯💯
Cikgu best giler cerita terbaik👍🏻👍🏻💯💯,ckgu sambung la lgi ep 47 tak sabar dah ni😂😂
DAIYYAND DAIYYAND Aug 14
qatinahsukor....tq support cikgu..insyaAllah dlm proses utk novel yg dibukukn