CINTA TERLARANG

CINTA TERLARANG

144K Reads 2.2K Votes 72 Part Story
Mizz By xoxmizzxox Completed

#5 in romance (28/08/16)
Sinopsis:-
seorang isteri merasa di abaikan oleh suaminya sendiri. manakala seorang pemuda terpaksa menjadi gigolo kerana kesempitan wang. mereka di kurung oleh seseorang di dalam sebuah bilik. dari situlah kisah ini bermula.... (Warning: cerita ni ada unsur seks sedikit tapi ianya tidak keterlaluan. jikalau ada yang merasa cerita ni agak stereotype dan tidak menepati citarasa anda jangan baca cerita ni ye... cerita ni hanya untuk orang yang sanggup baca aje. yang tak sanggup baca tu jangan baca, eh...)

# P/s: it's okay if u didnt want to vote or comment in every pages I posted here. By the way thanks for reading this story... huhu

  • arak
  • bisexual
  • bunuhdiri
  • cinta
  • completed
  • dadah
  • gay
  • gigolo
  • gila
  • justinbieber
  • lesbian
  • mati
  • model
  • pembunuhupahan
  • romance
  • romantik
  • transgender
KhadijahCheHa KhadijahCheHa Dec 14, 2017
Saya takut, seram nak baca cerita ini.
                              Maaf tak dapat nak teruskan
                              ...........
moonsinar moonsinar Apr 21, 2017
Wak if you have the time buat lah cerita less same macam cerita ni
Mrs_Lope Mrs_Lope Feb 27, 2017
idea dah ade..cume pnggunaan ayat watak2 bile berbual mcm tak logik..ape2pun author berani bawak cerita pasal ni..keep it up
xoxmizzxox xoxmizzxox Sep 05, 2016
thanks for your comment laralove93 and thanks sebab sudi baca cerita ni :)