Married With A Cool Guy (C)

Married With A Cool Guy (C)

22.2K Reads 1.9K Votes 51 Part Story
Ain_Ayu By Ain_Ayu Updated Sep 08

Daun pudina muka batu. Langsung tiada secalit senyuman di bibir. Sama je dgn batu, takde beza nya. Memang sesuai sangatlah.

Daun pudina- Sikap yg sentiasa dingin.
Muka batu- Langsung tiada satu senyuman di bibir.

Itulah panggilan dari jihyo atau nama sebenarnya Cheon Seong Im atau nama pentas nya Song Ji Hyo buat CEO Baek Holdongs. Muka hensem, badan sado boleh dikatakan 'perfect' semua nya. Pakej lengkap. Tapi sombong, dingin.. 

Jihyo seorang arkitek yg cheerful, cantik, go lucky, comel,kecil, berpotensi tinggi. Disebabkan dia seorang yg kreatif, itu yang membuat kan  Baek Holdings berkembang megah . Maju. Top class. Tapi dia mempunyai satu sikap yg lucu,iaitu suka menjawab apabila bersama dgn boss nya jika dia tidak bersalah dan sebab tidak logik.  

'Mak kata, kalau tak salah kena menjawab'

Kalau nak tahu lebih bacalah ff ketiga sy ni?! Nanti saya akan bagi sinopsis cerita ni dgn lengkap. Sinopsis ni tak lengkap lagi ni.

Cast
Byun BaekHyun
Song Ji Hyo
Wu Yi Fan (kris)
Tzuyu

N2Wint N2Wint Aug 13
I wanna read this story. But I can't. Because I'm not malay, phillipine, indonesia. If possible, I want this story with english language^^. THANKS.