AVIS - Harry Potter Fanfictie

AVIS - Harry Potter Fanfictie

3.3K Reads 346 Votes 9 Part Story
lindy By writingmoonchild Updated Jul 12

"Mijn schouders doen pijn en ik zak door mijn benen. Met een plof beland ik in het vochtige gras. Ik hef mijn hoofd en staar naar de volle maan. Het is zover. Mijn schouderbladen beginnen te groeien en langzaam kom ik overeind. In een opwelling strek ik mijn vleugels, een kleine glimlach siert mijn lippen. Dan stijg ik op, omhoog, de lucht in."

-

Lydah Ardin begint na vijf jaar van thuisscholing haar zesde leerjaar op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Ze is niet zoals iedere andere leerling, dat is duidelijk. Desondanks wordt ze door Lily Evers geaccepteerd als haar vriendin en speelt ze zelfs in het Zwerkbalteam van Griffoendor. Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn. Tot de nacht van de volle maan in zicht komt. Ze tracht haar ware aard verborgen te houden voor haar vrienden, zal het haar lukken? Wat als er ineens mysterieuze aanvallen plaatsvinden en zij steeds in de buurt blijkt te zijn? Is Zweinstein nog veilig of is er meer aan de hand dan iedereen denkt? En wat als duistere krachten aan de macht komen? Zal ze moeten vluchten of vechten voor haar leven?

-

Cover door @-ambedo-

  • avis
  • harrypotter
  • marauders
  • netties2017
  • vollemaan
Wauw! Het eerste boek dat ik op wattpad aanklik en nu al geweldig! Je schrijfstijl is echt geweldig! Alles in een! Ik heb nog nooit (eerlijk waar) zo'n goed boek gelezen! Ga zeker door met schrijven! Daar maak je me heel blij mee!
Je vroeg of ik het wilde lezen, en al bij de eerste woorden van het boek heb ik spijt dat ik dot niet eerder heb gelezen! Je schrijfstijl is zo mooi! En ook zo goed verwoord! ❤️ dit is (Sirieus) echt al mijn lievelingsboek tussen al deze boeken!! Echt waar, blijf door schrijven!🖤
http-bands http-bands Oct 09, 2016
Wow jij schrijft echt heel goed! Dit komt in mijn bibliotheek! ❤
TheWalkingJoke TheWalkingJoke Sep 06, 2016
Oh my gods, dit verhaal is echt super! Ik heb er echt geen woorden voor! Je schrijft fantastisch en ik kan niet wachten op het volgende deel! :D
NotSocialNova NotSocialNova Sep 06, 2016
Ik ship Siridah. En ik ship Boekova: Nova en dit Boek. Ik houd ervan
crucihoe crucihoe Jan 15
Ohhh, ik ga snel verder met lezen. Echt goed geschreven❤️