NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Jodoh Si Instafamous

Jodoh Si Instafamous

111K Reads 6.8K Votes 39 Part Story
skyaaz By skyaaz Updated Feb 03

"Do you know Usain Bolt? Dia lari laju memang laju tapi tak selaju degupan jantung saya bila pandang gambar awak yang handsome tu."

Syed Nafiz akui hatinya tercuit dengan seorang gadis yang beraninya menegurnya di Instagram beserta ayat pickuplines yang mencuit hati. Mana-mana gadis pun tak pernah approach dia macam tu.

"Awak dah bertunang kan?" -HA

"Mana ada." -SN

"Tapi, saya dah bertunang." -HA

"Dengan siapa?" -SN

"Awak. Jadi jangan kacau perempuan lain tau? Kalau tak, saya bagitahu mama saya." -HA

Baru hari pertama berchat sudah berani si gadis menggelarkan Syed Nafiz sebagai tunangannya. Ini sudah membuahkan anak-anak cinta di dalam hati Syed Nafiz.

Sememangnya dikenali sebagai sweet talker versi perempuan dan playgirl, Hanamila Aneesa hanya tersenyum. Betapa mudahnya dia mengambil hati lelaki hanya dengan bicara manisnya beserta wajahnya yang jelita sempurna persis seperti model.

****

Mula ; 6 Jun 2016
Habis ; -

MissTaeyeon MissTaeyeon Nov 18, 2016
Uhuk-uhuk... macam nama kita lah. Cuma nama xde double S.😂
cuddlingdolan cuddlingdolan Nov 18, 2016
amila is so me but i xdelah berani nk chat laki mcm tu hahaha!! btw good starting! love it a lot!
Jaczmin Jaczmin Nov 11, 2016
Sis,kenapa upsr nye itu 6A bukankah 5A..kan umurdia sekarang 15 tahun,waktu dia upsr mestilah 5A sebab 6A dah start tahun ni je...