Story Ideas by Pazrot

Story Ideas by Pazrot

10.3K Reads 1K Votes 27 Part Story
ㅡlipahz ✨ By -augusta Updated Nov 20

+Dimana beta penat nak fikir , perah idea tpi tak muncul idea untuk menyambung fanfic beta . 

 +Tetapi idea fanfic yang baru berserta jalan ceritanya yang baru selalu muncul di otak beta .

+sad lifeuuu :'))  

+Jadi , Beta mengambil keputusan untuk membuat story ideas untuk bagi tajuk , decription dan story linenya untuk patik patik semua yang tiada idea nak buat fanfic apa :) 

Tatabahasa yang salah di atas detected tenenenenee (づ ̄3 ̄)づ 

#56 in Random [6/10/2016] 
#61 in Random [15/10/2016]
#53 in Random [21/11/2016]

++++

WARNING : SESIAPA YANG CUBA CURI STORY IDEAS AKU , PANDAI PANDAI JAWAB KAT AKHIRAT NANTI

++++ 

Thanks To [@;albuseverus-] For The Cover <333

chillkook- chillkook- Jul 07
ASTAGA tak pernah lagi aku nampak org komen camni 😂😂😂
theseoks theseoks Sep 01
😂😂baru teringat yg ni story idea😂😂ingatkan tadi cerita ̄ε  ̄
qtslothpie- qtslothpie- Jun 11
Uyoooo 😂 kalau aku kan biar je org tu like suh like back aku diam je😂
wing_lie wing_lie Nov 19
Setiap kaliaq buat chap baru tetiba idea ilang and masa tu jugak idea nk buat story baru sampai. Gila bengang