Cik Bulan  Dan  Encik Chef

Cik Bulan Dan Encik Chef

52.5K Reads 2.7K Votes 45 Part Story
AinHusNiR4 By AinHusNiR4 Updated Dec 16, 2016

Wulan Raihana.. seorang gadis manja dan comel yang masih memegang status 'penganggur terhormat' walaupun sudah acap kali dinasihatkan oleh kedua mama dan papa kepada Wulan agar meringankan badan untuk mencari kerja sendiri. 

Tekadnya hanya satu. Dia ingin mencari calon suami yang kaya raya untuk dijadikan pasangan hidup memandangkan dia seorang yang tidak suka bekerja tetapi inginkan kemewahan. Tak kisah la calon suami dia anak Tan Sri ke.. anak Dato ke.. yang penting anak bukan bapaknya! Takkanlah si Wulan yang jelitawan inginkan suami yang sudah tua bangka? Tak ada kelas langsung!

Kalau dah niat tak betul tu memang tak ke mana pun bilamana Wulan telah terkena panahan cinta pandang pertama pada seorang chef kacak bergaya yang bernama Raykal.

Orangnya tinggi, kacak, segak dan kulitnya kekuningan langsat. Sangat menarik pada pandangan Wulan. Akhirnya tekadnya untuk mencari calon suami  kaya tersasar.

Tak kisah la dia hanya seorang chef yang penting cinta.

I love you Chef Raykal!!

ucena_22 ucena_22 Jul 04, 2016
Huhu...tu yg xbest tu..kantoi tenung orang..haha..saya selalu camtu..walaupun tenung orang..kepala pikir melayang entah mana..