Velvet [✔]

Velvet [✔]

12.8K Reads 457 Votes 8 Part Story
teo By teovvin Completed

Velvet Angelo , gadis biasa berumur 18 tahun. Tiada apa-apa yang istimewa dalam hidupnya. Dia telah kematian ibunya setahun lalu. Dia tidak mempunyai abang atau kakak. Mahu pun ayah. Semasa umurnya 15 tahun. Ayahnya telah bercerai dengan ibunya. Kehidupan normalnya berubah 360 darjah selepas dia terjumpa dengan  Asher yang merupakan seorang Prince of Vampire. Sebab apa Prince? Lelaki itu masih belum berkahwin. Umurnya pula hampir 2000 tahun. 
    
    "What the Hack!?? Seriously you are Prince of Vampire. And you have your own Vampire Empire and You're 1500 years old? and now you said I'm your future wife and Bride?" - Velvet Angelo
    
    "Yes I'm Prince of Vampire. I have my own Vampire Empire. And the name is Voryn Empire. And I'm 1500 years old and You are my future wife"- Asher 
    
    "Merapik wei nama kerajaan kau. Tak nak aku jadi permaisuri kerajaan kau. Dahlah kau tu tua. Tak nak aku"- Velvet Angelo
    
    "Memang nampak macam merapik tapi itulah Empire paling besar. Kau nak ke tak nak ke. Dari kecil aku dah tanda kau sebagai Bride and wife aku. And 1500 tahun tu apalah sangat kalau dekat sana. Baru 25 or 26 tahun je kot. Tak de tua mana."- Asher
    
    
    Tanda? Macam mana tu? Velvet pening. Apa maksud dia tu?

Arghhhhhhh!!!!!!!coolnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!besttttt