Lover Series #2 Come Home With Me [AVAILABLE in Playbook]

Lover Series #2 Come Home With Me [AVAILABLE in Playbook]

337K Reads 17.6K Votes 22 Part Story
VY SCUTTI By framadani Completed

Sudah tersedia di playstore, silahkan untuk baca cerita lengkap dan sudah di perbaharui di sana. Part2 dalam cerita ini akan dihapus secara berkala. Terimakasih.

Copyright ©2016|FRAMADANI|All right reserved| Based on PsychoBoss the series. The complete book.

all parts are now on private

®Explicit content. Harsh words and sexual scene are included. 

If there is any similarity with name, place, or event, this story doesn't have purpose to tease some people or organization. It's purely fiction story and wrote based on the author's imagination. 

 No part of this story will rewrite in another source without the author's permission.

  • adult
  • billionaire
  • boss
  • ceo
  • comehomewithme
  • dewasa
  • erotis
  • framadani
  • generalfiction
  • hot
  • kiss
  • mature
  • novel
  • psychoboss
  • random
  • romance
  • romantic
Anggitia Anggitia Jul 25, 2017
Sis...aq kan dah follow tp ko ttp g ada sih..ttp part22..yg lain g ada😩😩
Aku juga Suka Thor.. Udah 4 Kali nih bacanya Dan belum bosen
echa307 echa307 Mar 19, 2017
Huahh penasaran sama kisah anaknya andrew n nora, bener kan yaa? 😁
pusparum pusparum Dec 09, 2017
Hollaa.. Pembaca baru..
                              Ijin bca yaa..
                              Akku suka bangetss ceritaa nyaa... Sumpah.. 💖💖💖💖💖💝💝💝
DellaDellaZura DellaDellaZura Jun 07, 2016
hai,mau baca cerita ku gk vote dan Vomment , aku vote balik deh, jangan lupa ninggalin jejak ya