KING

KING

7.7K Reads 915 Votes 8 Part Story
アリナ By xthanas Updated Oct 01, 2016

PAUZĂ ÎNDELUNGATĂ - citiți pe propria răspundere. Veți fi nevoiți să așteptați câteva secole până la următorul capitol.
_______________________

       Cei trei copii ai familiei King nu cred în finaluri fericite. 

       La 26 de ani, Cassandra este logodită cu Damien Westmore, unicul moștenitor al unei afaceri de milioane de dolari. Convinsă că face ceea ce trebuie, femeia nu pune întrebări și înghite în sec de fiecare dată când este martoră a unei crize de gelozie din partea logodnicului ei. Ea știe foarte bine, însă, că dragostea adevărată se bazează în totalitate pe încredere, iar acest lucru este imposibil de obținut de la Damien. 

       Samuel, cel mai ambițios dintre frați, își face singur loc printre „oamenii grei" ai orașului, plănuind să-și construiască cu propriile mâini un viitor. Îndrăgostit până peste cap de fiica impunătorului Arthur Black, el face orice pentru a se asigura că ambele familii vor avea de câștigat din relația sa cu Miranda.

       Mezinul familiei, pe de altă parte, singura speranță a companiei Royal, nu vrea altceva decât să trăiască o viață normală și să doarmă cât mai mult. După o experiență neplăcută în apele maldiviene, Alexander este îngrozit de înot, deși a câștigat patru ani la rând aurul practicând acest sport. Aleargă în fiecare dimineață pe plaja lui preferată, dar nu se apropie foarte mult de valurile superficiale, asta până când, într-o zi, asistă la o scenă ce-l forțează să aleagă între a-și înfrunta frica sau a fi martor la moartea unei persoane.
_______________________
Multă dramă, ce să faci...
unaltfeldeKINGclaro. Vă rog să citiți detaliile din primul capitol înainte să treceți la povestea propriu-zisă. Mulțumesc!

Christina-Ayrin Christina-Ayrin Dec 13, 2016
Am citit King prima si a doua varianta... si acum presimt ca acest fanfic a cartii King va fi cu adevarat special. Intotdeauna mi.au placut personajele si faptele verosimile din King.
AdorSimplitatea AdorSimplitatea Jun 08, 2016
cum am mai zis, asta e xeroxelul pe care-l iubim cu totii. <3
               de poveste n-am ce spune. ideea e geniala, ca intodeauna, si de-abia astept sa te bat cu rotopercutorul daca n-o postezi.
               dar am o intrebare intrebatoare: eva va fi unul dintre personajele principale? sau macar va mai fi... eva?
CookyKate CookyKate Jun 08, 2016
Ma crezi ca mi se pare super ideea asta? Intodeauna am vrut și din perspectivă altora, iar acum ei bine o sa a parte de ce am vrut. Imi vine sa te bat, nu știu de ce. Sunt in ora de Română. Ah, m-a cuprins extazul. Succes! ❤
mooninjuly mooninjuly Jun 08, 2016
Deschid si eu link-ul si realizez ca e una din melodiile mele preferate acolo , O IUBESC
EolandeDafina EolandeDafina Sep 01, 2016
Mor.
               
               Deci eu ador KING în orice variantă. Indiferent că schimbi ideea poveștii sau rescrii, faci o treabă minunată!❤❤ Acum că am redescoperit cartea sunt asddfghjk >.<
554433a 554433a Jun 07, 2016
Bună dimineața. Eu am răbdare. Descrierea promite o poveste frumoasă.