NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Kau Aku Punya

Kau Aku Punya

178K Reads 1.9K Votes 14 Part Story
cocomilkflakes By cocomilkflakes Updated Dec 19, 2016

18sx~18sx~18sx~

(#68 in romance)

"Kau aku punya,aku yang jaga."-Megat Rayyan 

"Kau bukan taste aku la idiot."-Atila Elysa  

"You kalau ingkar arahan i,i sanggup bunuh perempuan tak guna tu.!"-mia karmila 

"Nothing impossible la megat.perempuan macam tu belambak kat lorong gelap doh"-hakim ahmad 


Terjumpa,terlanggar,dan dia juga la hero yang selamatkan Atilia Elysa.Megat Rayyan seorang playboy terkenal di seluruh Kuala Lumpur. Atilia yang mempunyai ego yang tinggi [?].pelbagai cara Megat Rayyan mengorat Atilia  Elysa tapi berjayakah Atilia Elysa yang ego sangat tinggi jatuh cinta terhadap Playboy itu?


Mario Maurer as Megat Rayyan 
SongJiHyo as Atilia Elysa 
Gigi Hadid  as Mia Karmila 
Zayn Malik  as Hakim Ahmad 





P/S;tolong jangan copy mana² idea yang saya tulis ini.penat saya perah otak bagi ada idea untuk novel ni.tolong hargai hasil keras saya .

KagaCoco KagaCoco Dec 18, 2016
Ko pon tak layak lah jadi laki org... nk bini baik, tpi perangai sendiri cm setan... huh