CINTA BERSATU

CINTA BERSATU

50K Reads 1.7K Votes 26 Part Story
naufal By Falfarisi Updated May 05

Hai geng..nama aku Alfie.Aku seorang guru..matematik..subjek yang dulu masa masa sekolah sangat la aku benci..xsangka pulak aku jadi cikgu n mngajar subjek bukan feberet aku...redha...

Aku pon xtau macam mn nk start cerita kisah hidup aku yang xberapa nak straight ni.Aku perantauan yang ditugaskan mengajar di Pulau Mutiara yang tak pernah terjangkau aku akan kesini.

Sekolah tempat mengajarku semua lelaki..ya ampun aku suka n juga xsuka..Suka sbb boleh cuci mata tgk boys yg sdang mmbesar dgn jayanya..n xsuka sbb ini akan membuatkan aku teringatkan seseorang...ya...seseorang yg sama sepertiku..yang terpaksa aku tinggalkan kerana kerjayaku..

Yes..aku baru posting,fresh n inocent gitu walau xbrapa..di kurniakn wajah yg agak kacak..agak putih..tp xagak nk sado membuatkan aku agak dikenali masa di ipt..tp tu la aku xlayan girls..sian girls yg ngorat aku..comey2 pulak tu tp nk wat cam ne dh xterpikat..aku prefer boys

  • cikgu
  • cinta
  • kacak
  • lelaki
  • songsang
lqkui12 lqkui12 Nov 09, 2017
Tapikan saya pum cikgu math gak tapi bezanya ngajar add math leee
MuhammadSafiuddinAbu MuhammadSafiuddinAbu Jul 03, 2017
Untuk kritikan membina, jangan nampak kurang real bila tulis cerita. Takkan la seorang yg dewasa (umur 32) main gosok2 kepala dengam seorang cikgu lelaki lain. Make it more realistic. Thats all.