Devil Love

Devil Love

33K Reads 799 Votes 6 Part Story
ketapketip By ketapketip Updated 5 days ago

"Abang,adik tak nak.Tolonglah!." mohon seorang gadis terisak-isak kepada tubuh yang berdiri di hadapannya.Tubuhnya yang terkurung di antara tangan kekar lelaki itu menghalangnya untuk melarikan diri.

"Erm..wangi."ujar lelaki itu sambil menghirup bau budak perempuan itu.
"Well kau sendiri yang cari masalah,sayang."

"Tolonglah abang.Adik nak ke..keluar.Nanti,a.a..adik janji tak akan masuk dalam bi...bilik ab..abng lagi."kata budak perempuan itu.

"Rezeki datang sekali sekala.Jadi aku tak nak lepaskan rezeki yang aku dapat hari ini." seringai mula terhias di muka lelaki itu.Kepalanya mula menunduk dan di letakkan di leher budak perempuan itu.

Air mata semakin banyak keluar.Dia takut.Takut dengan lelaki yang mengigit lehernya.Ni semua tak akan berlaku kalau dia tak masuk bilik abangnya.

'Salah kau juga.Bodoh.'kata akal budak perempuan itu.
_____________________________

~Kenapa kau benci sangat aku ha?Aku ada buat kau ke?-A

~Kau dah curi satu benda berharga dari aku!-D

First Story

Hhhhh kelakar weeehh. .perut sy skit coz ktwa  hantuuuu. .hhhhhh
xiangxiah xiangxiah 5 days ago
Best je citer ni.Tapi lupa nak vote & comment.Part 6, baru teringat.Jadi, baca balik then vote & comment.😉