MONSTER (Sehun FF)COMPLETED

MONSTER (Sehun FF)COMPLETED

9.6K Reads 925 Votes 45 Part Story
♚OohSehun♚ By HZT_ao Completed

Saya tak berapa nak tahu buat sinopsis so just read..hehehehe

Terperangkap dalam kes pembunuhan pelajar senior membuatkan aku hilang arah.Namun masih ada yang menyokong aku untuk meneruskan hidup.Selepas ketiadaan 'dia' aku mengalami pelbagai dugaan.Cacian, penghinaan dan aku tidak dihiraukan oleh manusia di sekolah aku.'Dia' kembali selepas aku ter seru nya.'Dia' kembali untuk membalas dendam.Dalam masa yang sama 'dia' kembali untuk melindungi aku.Cuma aku yang terlalu paranoid dan takut kerana kehadirannya dalam mimpi ngeri aku.

Aku rindu 'dia'.Dan aku juga mahu tahu punca sebenar mengapa 'dia' membunuh diri?

WARNING ALERT!!

Walaupun sinopsis nampak tak best tapi cuba baca dahulu dan decide kemudian ya readers!!Adios Amigos!!

-XOXO-

And aku pun pandang belakang juga.. seriously cerita ni seram..
HZT_ao HZT_ao Jul 04
Ayat nampak berterabur sikit kan 😂 kadang kadang tak perasan bila tulis😞nak tulis' aku'jdi 'kau'