+ PSYCHOPATH 2 + /jjk/

+ PSYCHOPATH 2 + /jjk/

92.3K Reads 12.2K Votes 40 Part Story
Ennie-min🍑 By peachesmin_ Updated Dec 25, 2016

Dimana penderitaan itu masih berterusan dan berlanjutan.


Muncul pula keluarga JEON yang bakal menghancurkan Jeon Jungkook bagi merampas sesuatu yang menjadi rebutan keluarga tersebut.


 + Warning +

Cerita ini langsung tiada kena mengena dengan sifat dan sikap sebenar watak-watak.ia hanyalah rekaan semata-mata.Cerita ini mempunyai banyak adegan kejam yang boleh mempengaruhi minda suci anda.jika anda tidak mahu diri anda dipengaruhi dengan cerita ini, mohon jangan baca.

NO PLAGIARISM PLEASE

markyoonkook markyoonkook Dec 07, 2016
Sejuk hati aku lps dpat tau ada yg lebih teruk psikonya dri jungkook XD tk rela muka cute yg nmpak innocent tu ialah psiko yg pling teruk >~<
mlycorn mlycorn Jun 20, 2016
Cepat lah updateee 😭 dalam harini jugak aku habiskan pt1 now ketagih gila ii dkt cerita ni. Sambung dkt pt.2 ingt dh bnyk dh update rupanya baru 2 ") ppaliii !!
-minghaolifeu -minghaolifeu Dec 08, 2016
Apahal Jungkook bruhh? Dorang memang takleh tengok orang senang ek?
xnxstae xnxstae Jun 09, 2016
WOO WOOO FAMILY JEON MMG SEMUAA PSYCHO KE APA 😱😂😂💦 MATI LAH NAKK 😂😪
txenx__ txenx__ Jul 04, 2016
seriously bruh ? jungkook punya psiko adelah paling teruk pernah aku tengok tau . kalau lebih fuh
-haraaaa -haraaaa Jun 08, 2016
Palli update author!! Saye ambil masa 3 hari tau untuk baca ff nie yg season 1. Btw fighting to this season 💪💪