+ PSYCHOPATH 2 + /jjk/

+ PSYCHOPATH 2 + /jjk/

70.2K Reads 9.7K Votes 37 Part Story
Ennie-min🍑 By peachesmin_ Updated 3 days ago

Dimana penderitaan itu masih berterusan dan berlanjutan.


Muncul pula keluarga JEON yang bakal menghancurkan Jeon Jungkook bagi merampas sesuatu yang menjadi rebutan keluarga tersebut.


 + Warning +

Cerita ini langsung tiada kena mengena dengan sifat dan sikap sebenar watak-watak.ia hanyalah rekaan semata-mata.Cerita ini mempunyai banyak adegan kejam yang boleh mempengaruhi minda suci anda.jika anda tidak mahu diri anda dipengaruhi dengan cerita ini, mohon jangan baca.

NO PLAGIARISM PLEASE

markie_kookie markie_kookie 4 days ago
Sejuk hati aku lps dpat tau ada yg lebih teruk psikonya dri jungkook XD tk rela muka cute yg nmpak innocent tu ialah psiko yg pling teruk >~<
mlycorn mlycorn Jun 20
Cepat lah updateee 😭 dalam harini jugak aku habiskan pt1 now ketagih gila ii dkt cerita ni. Sambung dkt pt.2 ingt dh bnyk dh update rupanya baru 2 ") ppaliii !!
Miss_Kpopperz27 Miss_Kpopperz27 3 days ago
Apahal Jungkook bruhh? Dorang memang takleh tengok orang senang ek?
xnxstae xnxstae Jun 09
WOO WOOO FAMILY JEON MMG SEMUAA PSYCHO KE APA 😱😂😂💦 MATI LAH NAKK 😂😪
txenx__ txenx__ Jul 04
seriously bruh ? jungkook punya psiko adelah paling teruk pernah aku tengok tau . kalau lebih fuh
Palli update author!! Saye ambil masa 3 hari tau untuk baca ff nie yg season 1. Btw fighting to this season 💪💪