For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
+ PSYCHOPATH 2 + /jjk/

+ PSYCHOPATH 2 + /jjk/

189K Reads 24.2K Votes 55 Part Story
Jimions By peachesmin_ Completed

Dimana penderitaan itu masih berterusan dan berlanjutan.


Muncul pula keluarga JEON yang bakal menghancurkan Jeon Jungkook bagi merampas sesuatu yang menjadi rebutan keluarga tersebut.


 + Warning +

Cerita ini langsung tiada kena mengena dengan sifat dan sikap sebenar watak-watak.ia hanyalah rekaan semata-mata.Cerita ini mempunyai banyak adegan kejam yang boleh mempengaruhi minda suci anda.jika anda tidak mahu diri anda dipengaruhi dengan cerita ini, mohon jangan baca.

NO PLAGIARISM PLEASE

[ JUN 28 2016 - OGOS 11 2017 ]

  • bts
  • jieun
  • jungkook
  • kookie
  • mystery
  • romance
  • thriller
yoonjeniuss yoonjeniuss Sep 27, 2017
Cuba lah nak jadi psycho macam jeon family😂ntah lah nasib nanti
markyoonkook markyoonkook Dec 07, 2016
Sejuk hati aku lps dpat tau ada yg lebih teruk psikonya dri jungkook XD tk rela muka cute yg nmpak innocent tu ialah psiko yg pling teruk >~<
jeonnai- jeonnai- Dec 08, 2016
Apahal Jungkook bruhh? Dorang memang takleh tengok orang senang ek?
xnxstae xnxstae Jun 09, 2016
WOO WOOO FAMILY JEON MMG SEMUAA PSYCHO KE APA 😱😂😂💦 MATI LAH NAKK 😂😪
-haraaaa -haraaaa Jun 08, 2016
Palli update author!! Saye ambil masa 3 hari tau untuk baca ff nie yg season 1. Btw fighting to this season 💪💪
mochiicorn mochiicorn Feb 02, 2017
jimin tuh bini aq 😂😂 apesal main tetolak.. yoongi jadikl laki jieun