CindArfanella

CindArfanella

43.3K Reads 2.2K Votes 26 Part Story
Danny Wisy By danieldarwisy Updated Jun 30

Semuanya sempurna dalam hidup Tengku Arfan Isyraf sehinggalah dia berusia 12 tahun. Mamanya, Datin Rosalinda dan papanya, Dato' Amir telah meninggal dunia dalam kemalangan jalanraya. Tinggallah dia bersama ibu tirinya, Datin Stella bersama dua adik tirinya, Daniel dan Darwisy. Sejak daripada itu, hidupnya berubah daripada seorang budak yang dilimpahi kemewahan kepada seorang hamba abdi di dalam rumah sendiri. 

Hanya satu perkara yang menjadi perawat lukanya iaitu gambar IGfemes, Syed Haiqal Sufian. Bad boy yang mempunyai 50k++ followers di Instagram seumpama segalanya bagi Arfan. 

Takdir agak menyebelahinya apabila pada suatu hari, DMnya dilayan oleh Haiqal. Ketika itu, mereka mula menjadi rapat dan mula membuat bonding. Tambah gembira apabila Haiqal mengajak Arfan ke majlis hari lahirnya. Tapi pada malam parti tersebut, dia telah dikurung oleh Datin Stella di rumahnya. 

Tapi dia berjaya juga berjumpa Haiqal dan meluahkan perasaannya. Seterusnya...

AmienIsmail AmienIsmail Jul 19
Same like my friend die kalau cakap ngan laki je blushing tapi still cute lah kulit die putih giler kalau blush tu terus jadi warna merah jambu ...hihu
AmienIsmail AmienIsmail Jul 19
Tak guna kau darwisy masak sendiri lah kalau aku memang makan kaki dah darwisy ni
marissabalqishh marissabalqishh Jun 12, 2016
Tengku arfan tu laki ke perempuan? btw im confius huhu😂😁
Kpop_Lover_1010 Kpop_Lover_1010 Jun 03, 2016
yey first reader 😂😂😂😂😂 wuu best wu 👏👏👏
MrNonePerfecto MrNonePerfecto Nov 20, 2016
Ya, aku faham perasaan kau😂 Lagi2 bila tengahari, mata tak segan nak tutup