Syarat Hati Si Penggoda 2 : bo nuage ✔

Syarat Hati Si Penggoda 2 : bo nuage ✔

223K Reads 7.2K Votes 23 Part Story
kak Awan. was gadisbukudanpen By gadis-awan Completed

****book ke III by gadisbukudanpen but book ke dua of (Syarat Hati Si Penggoda : Takdir) sambungan. ****

ATTENTION. kalau nak start baca book kedua ni,sila baca dulu book pertama,nama in () sebab ini adalah sambungan kepada book 1. 


" thank you for tried your best to satisfied my needs and thank you for lend me your heart. " 

Cinta hanya datang sekali tapi bila peluang kedua sampai,kadang kedua itulah pembawa pengakhiran pada satu kisah. Sebab cukuplah penderitaan itu,tak perlu sampai menangis untuk ke dua kalinya. 

Gadisbukudanpen xo
Published,June 6,2016

AsyKareen AsyKareen Jun 09
Nice. 👍👍👌👌👏👏 jangan lahh poligamyi . 😢😢 ❌❌
saya nak bace tpi x jadi lepas bace komen2 yg tertulis kat sini😂 kene tenangkan diri dulu bru leh start baca season 2 punya
acidns acidns Jun 12
Kalau Adam tahu sebab apa Sarah tinggalkan dia mesti dia rasa menyesal gila sebab seksa Sarah. Btw, next chappy please?
SAZwatson SAZwatson Jun 07
Kak best gila cita akak 👍😀 saya setiap hari tunggu akak update 😅 kak please update boleh? 😢 please...   please....
sis i baca sinopsis pun dah teruja belum baca chapter nya lagi. thankie sis
vanillas- vanillas- Jun 06
Gosh btul lh tekaan sya reason sarah reject adam dulu 😂😂😂