Tuition - mnyngi ( C )

Tuition - mnyngi ( C )

86.9K Reads 10.3K Votes 42 Part Story
savageatjin By asyhllys Completed

" Awak , ada ramai lagi student depan ni yang berhabis duit nak belajar dengan awak . Tapi , kenapa setiap kali awak tanya soalan saya je yang kena target ? " 

" Siapa suruh kau tarik perhatian aku ? " 


Story idea from @sugastly

--

Min Yoongi's.

Highest rank: 

7th in Fanfiction ❤ ( 091116 )

- - May 31, 2016
AWW THANKS FOR USING MY IDEA!! KEEP WRITING, FIGHTING!!♥♥
vaehyung- vaehyung- Nov 04, 2016
weh kau cikgu jekan? pe masalah kau nak amek phone org halah halah bakar rambut swag kau nnti, nangis plk
SarahFebrancaP SarahFebrancaP Dec 04, 2016
Haii semuaa pecinta teenfiction!
                              Coba yuk mampir ke new story aku 'I Was Born to be Princess'
                              Dibaca dulu yaa siapa tau sukaaa
                              
                              Silakan liat di profile aku yaa makasihhh
JeonJK756 JeonJK756 Nov 02, 2016
Better dengan aku je.. *flip hair jin* fab btl rambut org tua ni...
TaeMie99 TaeMie99 Aug 24, 2016
Tapi kat skolah aku ckgu math aku pernah mengeluh sbb ada pelajar kelas atas tu tlmpau pndai smpai ckgu aku tak tahu dah nak ajar dia apa lgi
vaehyung- vaehyung- Nov 04, 2016
oklah tu 15% drpd gagal kan? EH TU MMG DAH GAGAL LAH WEY PENi