NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
 Tuition - mnyngi ( C )

Tuition - mnyngi ( C )

101K Reads 11.7K Votes 45 Part Story
seulgi By asyhllys Completed

" Awak , ada ramai lagi student depan ni yang berhabis duit nak belajar dengan awak . Tapi , kenapa setiap kali awak tanya soalan saya je yang kena target ? " 

" Siapa suruh kau tarik perhatian aku ? " 


Story idea from @sugastly

--

Min Yoongi's.

Highest rank: 

7th in Fanfiction ❤ ( 091116 )

Check out tuition's sequel 

Pain.

SarahFebrancaP SarahFebrancaP Dec 04, 2016
Haii semuaa pecinta teenfiction!
                              Coba yuk mampir ke new story aku 'I Was Born to be Princess'
                              Dibaca dulu yaa siapa tau sukaaa
                              
                              Silakan liat di profile aku yaa makasihhh
ASKJIMIN ASKJIMIN Aug 24, 2016
Tapi kat skolah aku ckgu math aku pernah mengeluh sbb ada pelajar kelas atas tu tlmpau pndai smpai ckgu aku tak tahu dah nak ajar dia apa lgi
vaehyung- vaehyung- Nov 04, 2016
oklah tu 15% drpd gagal kan? EH TU MMG DAH GAGAL LAH WEY PENi