NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
How I Met My Boyfriend [Gay story] SZÜNETEL

How I Met My Boyfriend [Gay story] SZÜNETEL

43.4K Reads 4K Votes 49 Part Story
Riosa By bemyvalentine21 Updated Feb 17

Lucas nyíltan meleg. Felvállalta másságát ezzel szerezve rengeteg ellenséget és kevésbé rengeteg barátot. A családja többnyire elfogadta, hogy fiuk előbb fordul meg egy fiú után mint egy lány után.
   Jamie élete elég nehéz, kezdve azzal, hogy titkolnia kell a nemi identitását. Nem a szüleivel él, nagybátyjához költözött és elég sötét dolgokba keveredett.
    Hogy mi a közös az amúgy teljesen különböző fiúkban? Mindketten melegek és egy középiskolában kezdik az évet. Az élet aztán összesodorja őket, és az első találkozás mindent megváltoztat.
   
    Figyelem! +18-as részek előfordulnak a történetben, de nem ez a fő vonala. Káromkodások és csúnya szavak viszont gyakran lesznek benne, elvégre fiatal fiúkról és lányokról szól a történet, ilyen korban meg szinte kötőszó az a bizonyos "b" betűs szó ;)

Össze szarom magam menten! Végre valaki rájött, hogy nem csak Angliából áll Europa? Pacsi 😊😊😊
Én most kezdtem el, mert egyik barátnőm mondta, hogy nagyon jó. És hát odavagyok érte. Nagyon szeretem, tetszik hogy hosszúak a részek, meg jó az egész... ♡♡ Csak így tovább
HuangYiXin HuangYiXin Jun 08, 2016
Hát ez baszott jó. *-* Már most megszerettem, pedig még csak az első rész. Kíváncsian várom, hogy végül melyik fiú kezd el többet érezni iránta, mint szobatárs/barát. :) Siess a folytatással! :D
darkgaylife darkgaylife Dec 19, 2016
Jooo de szegeny Jamie mennyit sohajtozik😛😂👌👌🙈
Sophiette5 Sophiette5 Aug 01, 2016
(A képek tényleg tök cukik ^^)
               Már vártam ezt a részt, de nem feleslegesen, nagyon tetszett :)
               Bár még nem tudunk meg túl sokat, abban se vagyok teljesen biztos, hogy végül kivel is jön össze Luke :D