NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
School Life♡

School Life♡

40.6K Reads 2.4K Votes 39 Part Story
XOLOVEHANII By xolovehanii Updated Apr 11

Arifah gadis yg sgt lonely berpindah ke skolah sdaranya krana x tahan dgn skolah lamanya ..dan x mahu dduk lgi di daerah tu.Sejak skolah di skolah sdaranya Arifah mula mngenali.........

"The hottest boys group in school"
Rayyan,Adrian,Shafiq,Raykal,
Hariss,Mikhail & Daniel.

Mereka smua terpaku bila tgk eye smile Arifah dan mahu untuk mendekatinya.Sdaranya yg x prnh rpt dgn diorg pun mula rpt ..Aigoo~~~

Apa akn jdi?Jeng Jeng Jeng ..Bacalah guys!!!

School Life By Xolovehanii!!!!

Hope u guys enjoy ..X enjoy bleh bla lah u u.u

Ye klu sis tulis dgn ayat penuh memudahkan.. sya pon susah nk baca sbb sis guna singkatan lagi satu klu sis nk wat mcm dialog sis tulis nama die jgn guna , me, sya pening..... sya cuma bagi idea je
elly_aa elly_aa Jun 01, 2016
My gosh ! My cousin is osem !!!! Daebak ! Update cpt ! I tk sabar nk tau hahaha
elly_aa elly_aa Jun 06, 2016
Silalah truskan buat buku ini !! Jgn batalkan !!! Hahaha !! Hani fighting !
Salam sis, pendapat saya, adalah lebih baik kalau sis tulis ayat cerita tu dngan ejaan yg penuh. Kadang kadang pening nak baca. Hehe. Maaf. Kalau yg lain nak singkat kan takpa. Maaf sekali lagi.