NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Princess School ✔

Princess School ✔

303K Reads 22.5K Votes 46 Part Story
HanaSakura By Flower_03 Completed

Head boy + Perempuan kepala batu = hancur sekolah

Itulah ibarat antara dua makhluk tuhan ini. Aryana dengan Naufal. First time jumpa okey je. Tapi tak tahu kenapa dua tiga kali jumpa rasa macam tengah berperang. 

Nakal+gatal+suka ambil kesempatan itulah Naufal. Baik+kasar+hentam je labu (buat ikut suka dia je) itulah Aryana. Pelik tapi beginilah kisah mereka.

Yang seorang head boy sekolah yang tak berapa nak berdisiplin yang seorang kalau cakap menyinis, memerli memanjang. Pelik! Pelik! Tapi unik.

Ada rahsia yang disimpan tapi diam itu lebih baik bagi Aryana. Tapi tak sangka cara dia berdiam buat orang nak pijak-pijak dia.

 It's okay sis tabah itulah prinsipnya.
Kalau dia cakap dia nak benda tu dia akan dapatkan juga macam mana sekalipun. Itu prinsip si Naufal pulak. Ahh sudah. Macam mana ni?





#semuanyabermuladisini


©hak cipta terpelihara
Jangan curi idea, copy or paste cerita ini

ItsAinn ItsAinn Apr 02
hehe. baru nak baca story ni sementara tunggu sis update story queen in my heart tu. btw, bila nak update lagi sis story QIMH tu? T.T
Aku teringin nk ade kembar;( dengki bila tgk bdk kat sekolak ade kembar seiras/x seiras
nurnabilafauzi nurnabilafauzi Aug 02, 2016
uishh2. saya dah start nk bace nihh. x sabar nye saya nk baca cik flower