Once I'm In Love [Slow Update]

Once I'm In Love [Slow Update]

5.4K Reads 509 Votes 19 Part Story
💞에리나💞 By rynnarose Updated Dec 13, 2016

Jeon Jungkook ialah seorang namja yang dingin dan merupakan salah satu daripada kingka di OhYeah Highschool. Walaupun dia sangat ego dan sombong, dia juga ada sifat ke-byuntae-annya. Tapi siapa sangka seorang yeoja yang dia benci telah mencuri hatinya.
"Oh, kau ingat kau tu bagus sangat lah ea sampai nak kata aku ni pabo bagai ?! Ceh ! Dasar namja tak sedar diri !" - Nayeon
"Apa masalah kau ?! Pagi-pagi dah buat aku naik angin ! Hish nyemak jelah kau ni !" - Jungkook

Nk tahu lagi? Baca lah ^_^
P/s : Klu korang rse citer ni agak bosan or merapek, tak payah nak bash author okay  Btw citer ni takdelah byuntae sgt pun  Just a lil' bit k. Thx kpd sesiapa yg sudi baca  Hahah k bye .

>Thanks to @Fyuswoo_ for the cover<

Jijisung_ Jijisung_ Jun 01, 2016
Sape Ajar Kau Buat Ff😹😹 sorry Tau X Ajr Btw Best Dhoo😹😹