Lyaa ✔

Lyaa ✔

89.3K Reads 4.8K Votes 23 Part Story
Ayu By Faviolet Completed

[ Sekuel daripada Gadis Skate ]

Mengharungi detik yang mendebarkan seawal usia setahun jagung.

Bukan mereka mahu menempatkan diri sendiri dan keluarga dalam bahaya.

Tetapi , Afiq selalu mengejar mereka hanya disebabkan dendam.
"Kau dan Lyaa. Takkan terlepas. Aku akan iring kauorang pergi neraka!"

Terlalu banyak persoalan yang belum dirungkaikan walaupun jawapannya sudah pasti.

"Aku dah penat. Dah tak larat nak hadap semua ni." - Lyaa

"No. No. Lyaa, aku selalu ada. Aku janji akan protect kau macam dulu?" - Dann

Dan masih banyak lagi rahsia.

"Kalau skate ada skateboard competition. Nak selamatkan Lyaa pun kena ada competition juga. Atau tak, dia mati."


[ Sekuel daripada Gadis Skate ]

  • addicted
  • adult
  • deck
  • drugs
  • faviolet
  • fixi
  • gangterisme
  • kitasemuapenghasut
  • revenge
  • royal
  • skate
  • skateboarding
  • sosial
redbluenist redbluenist Jun 09, 2016
Aku bace ni haa.. start skrg.. lalalala best plk en maen bg feedback kat org ni.. kkgerak lu
cikmaccaroon cikmaccaroon May 31, 2016
Satu je sis nak mintak , jangan bagi aku sakit hati. Kesian lya dengan dann. Afiq tu pergi mampos sana. Huuhuhuhu
AlmaZalikha AlmaZalikha May 30, 2016
Untungnye lya dpat husband sweet omo im fuckin jealous huaaa. Btw too excited la nk baca next chapter heee
elqueen- elqueen- May 29, 2016
omaigawdddd short but sweet asf. dann tak jadi cuti la ni sis? XD kayy saya tunggu next chap nak gi baca kc dulu ♡
YuLiyusup97 YuLiyusup97 May 29, 2016
Xpa author.. nie pun sweet apa.. xsabar tnggu chpter sturusnya..  fuhh.. fuhh..
mayyaaanordin mayyaaanordin May 29, 2016
Okok chill sis ! X respons PLEASE UPADTE  dh..he he x saba la