NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Pengawas Itu Isteri Aku

Pengawas Itu Isteri Aku

134K Reads 4.3K Votes 44 Part Story
ryn By jazlinazamri Completed

" Tapi kenapa saya cikgu? Bukannya takde perempuan lain yg sebaya dgn cikgu kat dunia ni kan? " 

" Saya dah suka kat awak since first day sekolah lagi . And now is last day school . I hope yr answer is you want " 

" Tapi saya nak study dulu ! Nak bagi mak ayah makan then baru saya kawin . Faham tak? " 

" then kita tunang dulu . Lepas awak grade baru kita kawin " 

" ikut suka awakla " 

PART BARU ADA TANDA [NEW] ♥ 

#1 in teen fiction ( 19/9/2016)
#30in Random (27/5/2017)

artheticssniall artheticssniall Jul 24, 2016
Wow gempak ah cikgu dia, aku pengawas pun tk pernah kna mcm tu lagi huh.. 😰
MajrahmieyraMajrah MajrahmieyraMajrah Jun 04, 2016
Saya harap awak tulis cerita ini sehingga bab yang terakhir .
                              
                              Ayat permulaan awak cantik..
hidayahasmuni hidayahasmuni Jun 03, 2016
Sambung sambung sambung sambung , x sbr nk tahu ending citer nih😂
MajrahmieyraMajrah MajrahmieyraMajrah Jun 04, 2016
Harap anda boleh menghabiskan ceritanya ini ayat permulaan awak sangat