Excuse Me, She's My Wife! [Sehun Malay Fanfiction]

Excuse Me, She's My Wife! [Sehun Malay Fanfiction]

33.5K Reads 3.2K Votes 26 Part Story
≈ Tenuk & Typo ≈ By Nutellappa Updated Oct 22

Apabila gula bertemu dengan madu, glukosa berjumpa dengan tebu, lalu menyebabkan pembaca sengsara menghidapi diabetes.


*****

Bosan dengan cerita tipikal melayu yang klise? Kahwin paksa? 

Bosan?

Menyampahkan!

Mula-mula tak suka, lepastu lama-lama jatuh cinta! Poyo semua tu! 

Asyik benda yang sama je! 


Tapi maaf, (ehem),
Nilah salah satu daripada kisah-kisah klise kahwin paksa tu. Hehehehe.. Klise tu bagus hikhik •_•





[A/N: Thanks to @XlienTae for the amazing poster!]

qrshee qrshee Jun 01
Unnie!!! Rindunyaaaa ff nii srsss 💕💕💕 Post banyak banyak tauuuu . Wahhh , Seronoknyaa dapat baca balikkk . Wahhhhh!! 🙈
mingyushii mingyushii May 31
Omg fanfic niiiiiii sy dah baca kat fb dulu omg tak sangka awak nak post kat sini fanfic ni fav tauuuuu!!!
HZT_ao HZT_ao May 31
Saya pernah baca ff ni dekat facebook dan saya sangat sangat sangat happy bila authornim post dekat whatpad!!WARGHHHHH!!Lama dah tak baca!!Update soon authornim :-D
                              
                              P/s Fanfic authornim sangat saya minat!!!Lagi lagi Mistook :-*Hehehe
wonwoo- wonwoo- May 31
Yey mansaee !!!! Patutlah mcm pernah nampak je tajuk ff ni 👻