Ouija [BTS Malay] ◆Complete◆

Ouija [BTS Malay] ◆Complete◆

10.7K Reads 1.3K Votes 20 Part Story
ChaeHyungWon By Sheril_Kookie Completed

"Kenapa Tae bunuh diri ?" - Hoseok.

"Mesti ada something wrong." - Jin.

Jung Kook menjumpai sebuah papan berwarna coklat yang tertulis OUIJA. 

Malam itu, mereka berenam berkumpul di meja makan rumah Jung Kook. 

"Spirit near, please come here and play with us." - Jung Kook.

Nak tahu apa sebenarnya yang terjadi ? Bacalah! Saya jujur yang saya ada tiru sikit jalan cerita dari filem Inggeris OUIJA. Tapi, sikit je. Bukan ciplak yee. Jalan cerita dan permainan hantunya tak sama pun. Maafkan saya kalau tak best. Saya takde pengalaman sangat.

Tapi, kalau boleh baca time malam. Baru terasa seramnya. Haha. Its up to you dear. 

+cover by ; @7wings_

Thanks for the beautiful poster ♡

+story idea by ; @Sheril_Kookie
+Inspirasi dari filem Inggeris, Ouija

@Sheril_Kookie storyline

#Nocopycats
#13 in Horror 

-ENJOY READING-

@NrLylAmra ......YAY!!!  ALIEN TELAH DIPUPUS!!! I HATE YOU ALIEN KAK YAYA!!
Kenape asyik my bias, the handsome weirdo tu je yg mati? WHY?WHY?
Mesti tiru cerita oujia tu saya pun pernah tengok siap ada cd lagi
Mianhae aq x mai kolh sbb demam campak,hbis muka chek jadi bertampung,huhuhu