NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[c] SUAMIKU SI CIKGU DINGIN | Jungkook

[c] SUAMIKU SI CIKGU DINGIN | Jungkook

75.6K Reads 7.9K Votes 23 Part Story
z By yejullae Completed

Han Yumi, gadis berusia 18 tahun yang kecil molek ni berhadapan dengan situasi yang sukar. Dia dipaksa untuk berkahwin dengan Jungkook, kerana keputusan peperiksaannya yang tidak memberangsangkan. Jungkook yang merupakan guru yang serba boleh di BigHit High menjadi suami-tidak-rela kepada Han Yumi.

Mujurlah, perkahwinan mereka hanya berdasarkan kertas perjanjian. Syaratnya:

•Jungkook mesti membantu Yumi dalam pelajaran.

• Mereka mesti duduk satu rumah, untuk memudahkan proses pembelajaran.

• Sekiranya Yumi melepasi ujian   kemasukan universiti, Jungkook dan Yumi harus berpisah.

• Jika tidak, Yumi akan mengambil semula peperiksaan dan Jungkook akan terus mengajarnya di rumah.

Jungkook dan Yumi masing-masing terduduk ke belakang bila dah habis membaca surat perjanjian tu. Nak tak nak, kenalah bersetuju .

[Start date : 23 May 2016]
-
[End date : 11 June 2016]

©Yejullae 
Do not copy or steal my storyline

imurmom01- imurmom01- Jul 05, 2016
Hidup yumi same jer ngn aku just keputusan tk delah "D" just "B" jer
TaeElly TaeElly May 23, 2016
AWESOME STORY!!! RSE NK NANGIS JER!!! X SHABA NK TUNGGU NEXT CHAP😋😋
ngak3qalaqala ngak3qalaqala May 23, 2016
Aishh jinnn jgn cubit pipi diaaa ai jeless agagaga haihhh knpp jungkook niehh kjm sgt haihhh sian yumi 😭😭
jeonscae_ jeonscae_ May 23, 2016
Yashh jeon jungkook !! How dare dia as a teacher buat mcm tu dkt student ? Eiyyy kalau dia teacher saya dh lama saya kidnape dia pergi thailand then kawin 🙈