Secret In The House + bts

Secret In The House + bts

21K Reads 2.9K Votes 18 Part Story
🍩 By jiminmonster- Completed

( Status; Complete ) 
  
  Rahsia ini, Hanya aku dan kau sahaja mengerti. Aku lakukannya kerana aku sayang. Tidak ke engkau fahami? Usah kau bimbang, Usah kau takut. Kerana aku akan melindungimu. 
  
  Jangan kau lari 
  Jangan kau pergi 
  Jangan kau hilang 
  Jangan kau membawa diri.
  
  Kerana rahsia ini sudah terlanjur engkau tahu.
  
  •••
  
  This is my first ff genre horror in my life. So please don't laugh when you read it.
  
  Stick Note // This ff is special for my lovely dongsaeng Park Hye Rin ♡ Happy birthday dear. Ini je Unnie mampu hadiah kan for your birthday. (I'm so sorry about that) I Love you!♥
  
  Poster - @cikdrimkacer ❤

staestic- staestic- Jun 10, 2016
omg!! kak nad!! ur horror ff i kennot woi!!( ̄∀ ̄)keep updated
SasaengFanz SasaengFanz Jul 26, 2016
Waaa mmg terbaik la! Saya baru je download wattpad bukak2 trus nmpk ff ni. Bila dh baca rasa best la plk 😍😘
hyerinnn_ hyerinnn_ Jun 09, 2016
when i see your synops , its turn me crazy , you know ? 😆 i love it . 😍💞💞💞💞💞
kim_taetae16II kim_taetae16II Jun 10, 2016
Waaahhh .. Jungkook bad mood ke .. Hehehe update taw Unnie «3
staestic- staestic- Jun 10, 2016
baca sinopsis dah meremang, apatah lagi isi dia.. woAH!! Daebak lah Nad unnie!!😂
adleena2001 adleena2001 Dec 03, 2016
Wahhhh kalau saya jadi jururawat mesti seronok jumpa diorang...lagi2 jin