NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Renașterea Everiei

Renașterea Everiei

25.3K Reads 2K Votes 34 Part Story
Aneliz Ane By AnelizAne4 Updated Apr 19

Aiyana a fost născuta intr-o lume in care nu exista iubire si copiii erau puși sa lupte de cand sunt mici. Părinții ei au murit atunci cand ea avea 3 ani si a fost gasit de un bărbat pe nume Bruno. Acesta a antrenat-o pentru a putea supravietui, metodele lui nu au fost unele blânde dar a învățat ca in timpuri ca cele in care trăiește trebuie sa fie o războinică cu o inima de gheata. A învățat sa fie o asasina in adevăratul sens al cuvântului.


In fiecare noapte cand statea langa foc, privea poza cu părinții săi si își amintea legenda despre  printul si prințesa pierduți. Ai căror părinți fusesera măcelăriți. Nimeni nu găsise cadavrele copiilor asa ca speranța trăia prin popor. Multi spuneau ca ei se vor  întorcea si își vor salva poporul.  

Aiyana își pierduse de mult speranța la o viata ca cea alături de părinții săi. Pe atunci Everia era un loc frumos ce avea diferite tipuri de vegetație in fiecare oraș. Era unul din cel mai frumoas si prosper loc din întreaga galaxie. Toti sperau ca Everia sa revină la ce fusese cândva, dar Aiyana nu mai spera de mult la asta, tot ce își dorea era sa il găsească pe cel ce ii omorâse părinții si sa ii faca sa plătească. 

#15 in fantezie/ 02.09.2016
#1 in fantezie/ 25.10.2016

beatricee23 beatricee23 Oct 28, 2016
Ce poveste frumoasa, sunt foarte curioasa ce se v a intampla in continuare,😄😄😄
9Sophie9 9Sophie9 Dec 17, 2016
Frumos inceputul doar ca unele parti se aseamana (nu complet dar au aceeasi idee)cu un serial turcesc:)))
GuimanErika GuimanErika Mar 02
Ar fi fost mai ok daca nu foloseai perfectul simplu (mic sfat numai)
Vlaaaad26 Vlaaaad26 Oct 29, 2016
Bun început! Nu mă așteptam ca Bruno să moară ceea ce face cartea chiar mai interesantă!