One heart

One heart

32.5K Reads 1.3K Votes 14 Part Story
nnatasa By nnatasa101112 Updated Apr 13

Nama aku Ryan Emyrin. Hmm mesti kau semua ingat aku lelaki bukan? Aha! Kau salah, aku perempuan la. Eh even nama aku macam lelaki pun, aku ni cantik tau. Opps angkat bakul sendiri hoho 

Aku peninglah dengan kau ni. Cuba kau berubah? - Shirah

I just wanna to be my self. Lagipun, buat aku berubah untuk lelaki tak guna macam kau?! - Rin

Aku kat sini bukan nak perah santan ke hape! Tapi nak bagitahu tentang kisah aku sebagai Ryan Emyrin. Perempuan yang wataknya seperti lelaki, tetapi dipaksa untuk bertunang dengan seorang Tengku...Tengku Ryan Daniel Hakiem 

You are mine and i never let you go again. - Ryan

Janganlah kau dera perasaan dia. Cukuplah! - Harris

Mamat poyo ni telah membuatkan segala pergerakan aku terbatas! Ahhh seksa hang tau dak? Tapi aku tak boleh nak tolak...sebab ini arwah atuk aku jugak yang jodohkan aku dengan mamat ni bruh, nasiblah aku ni cucu kesayangan arwah atuk. Jadi aku sanggup buat apa yang arwah atuk nak ≧▽≦yo

Aku rasa tu je lah, well kalau nak cerita habis nanti spoil la pulak kan? Lol bye see you there!

Thanks untuk seorang hamba allah yang dah tolong author buat sinopsis citer ni✌

#59 in teenfiction (28 januari 2017)
#48 in teenfiction (31 januari 2017)

Cerita ni ada unsur 15 tahun keatas. Jadi siapa yang masih 24 tahun kebawah atau tak matang dan terlalu otaknya suci sesucu kain putih sutera, boleh baca cuma elakkan beberapa bab. Taklah sampai bed scene,  kiss pun tak tau ade x.

Author ni suci skit💁choi, abaikan.

  • arrangemarried
  • kahwinpaksa
  • romance
  • teenagers
  • tengku

No comments listed yet.