Life in Fake Byuntae!🌸JJK

Life in Fake Byuntae!🌸JJK

54.3K Reads 3.4K Votes 21 Part Story
Jeon Daughter(͡° ͜ʖ ͡°) By Jeonss- Completed

+al kisahkan tentang seorang wanita yg suci dlm debu😂😂😂😂😂pffttt

Park Nae Ri seorang wanita yg cantik gila2 dan menyebabkan ramai lelaki tergila2 kan nya.ha bape banyak gila dlm ni

Jeon Jungkook seorang namja yg baru habis belajar di london dipaksa berkahwin dgn Nae Ri.

Jungkook suka naeri?gila tak!dia arragont and selalu pentingkan diri sendiri sejak kehilangan bakal isterinya yg accident sebelum sehari hari perkahwinannya iaitu adik Nae ri.

Satu hari omma jungkook buat 1 permintaan dan hadiah sebagai ganjaran itu sangat bermakna bagi Nae ri.kau tak thu apa?kau tgk tajuk pon dh thu tu ja k bye.

FF ni x lah byuntae gila2 ada lah byuntae dia tu..hope enjoy reading!WARNING ayat aku mcm keling.

COMPLETE ✔

cheesywedges- cheesywedges- Nov 28, 2016
mustahil apa 😏 mesti dia tertarik macam teh tarik punyaa 😌
Taeais_ Taeais_ Oct 17, 2016
Taehyung lagi tua dari jimin, I dont know why i found this cute ><