Oh My Baby?! [AKAN DIBUKUKAN]

Oh My Baby?! [AKAN DIBUKUKAN]

91.9K Reads 13.2K Votes 41 Part Story
Black Hair By -FloraDaniella- Updated Apr 12

Sindrom baby?! Tulah yg dihadapi oleh V. Boleh ke dia teruskn hidup dgn sindrom tu? Bacalah klu rajin.

fanfic diprivatekan atas sbb2 tertentu.... kalau nak baca remove blk dlm library lpstu follow sy lpstu bru add balik dlm library dan boleh baca.... thanks

Vote[√]
Comments [√]

Highest ranking 
#3 in fanfiction 180130

Thank you for coverbook @xiiriiyeans (SardineHun Graphic Shop)

  • bts
  • comedy
  • fanfiction
  • fantasy
  • highschool
  • ikon
  • jhope
  • jimin
  • jin
  • jungkook
  • junhoe
  • kimtaehyung
  • love
  • parkraebin
  • rm
  • romance
  • sindrombaby
  • suga
Takpaham la ayt dia ni...ape maksud dia?yg aq phm v akn jdi budak lps dia bgun tido ..yg dia akn jdi dri dia balik bila dia bangun.bangun apr?bangun tido balik?ah tu lps bgun tido tu?eh x phm
taemni_ taemni_ Apr 15
Malangnya ia sebenarnya wujud but lebih dikenali sebagai littlespace
Alah kalau wujub an best 😂 aku nak 'dia' kena sindrom 😂😂
Whut de? Aku tempeling gak ini anak weih harom weih (╥_╥) laki aku dah dicemari oleh raebin 
                              
                              
                              
                              
                              Merapu saja kerja aku ini 😂😂
BimYou_99 BimYou_99 Dec 09, 2017
tkleh imagine tae jdi baby...slalu bca jimin pya je 😂😂
😂😂😂 k ni over asal tak bagi syaitansitter? Saja *facepalm*
                              
                              
                              Maafkan patik wahai tuan v sisi jahat patik keluar 😂😂😂