My Bad Boy

My Bad Boy

241K Reads 10.7K Votes 45 Part Story
a b b y By abbywrs Completed

My 2nd story




Apa orang sekarang cakap. Jangan gaduh-gaduh sebab nanti dialah yang jadi pasangan hidup korang. Tapi cerita ni lain dia kahwin atas desakkan keluarga.

"Aim tak nak kahwin dengan dia" Aiman Faqri.

"No Aim. But ni wasiat mummy kamu" Dato Ahmad.
**

"Mama please lah Asha taknak kahwin dengan dia. Lagi pun kitaorang masih belajar" Asha Ariana.

"Please Asha. Demi kami".


Kerana terlalu buntu akhirnya mereka terima. Tapi bahagia ke? Ada orang ketiga ke? Mama Aim hidup lagi? . Eh banyaknya tanda soal.


P/s : overdose typo

  • aim
  • asha
  • badboy
  • ego
  • gaduhsayang
  • jodoh
  • kauadaaku
  • mstypo
  • nikahterpaksa

No comments listed yet.