【kth】Super Daddy Taehyung

【kth】Super Daddy Taehyung

76.3K Reads 8.3K Votes 50 Part Story
jin-woo By kaktemah Completed

Bertemu dengan makhluk sombong melangit a.k.a alien bernama Kim Taehyung adalah satu penyesalan terbesar bagi Cho Seulbi. Jikalau bukan satu insiden yang 'tak' disengajakan itu, sudah pasti dia tak akan pernah berjumpa dengannya.

 Siapa yang suka lelaki sombong, berlagak, ego seperti Kim Taehyung? 

Seulbi rasa macam nak langgar je lelaki tu dengan keretanya. Kalau boleh nak ikat dia, masukkan dalam kotak dan lempar dalam laut. 

Terpaksa berkahwin dengan Taehyung hanya disebabkan insiden tersebut membuat kepala Seulbi bertambah serabut!. Statusnya sebagai ibu tunggal serta merta kepada isteri CEO termuka di Korea. Separuh gila Seulbi dibuatnya. Mampukah cinta mengubah segalahnya?. 

Status: Completed
©kaktemah

Cover; HizatulAtul
Copycats? Sila meninggal

  • aleynayilmaz
  • bts
  • fanfiction
  • jin
  • jungkook
  • korea
  • kpop
  • lovestory
  • malay
  • moonbyul
  • parkseul
  • random
  • rapmonster
  • romance
  • sad
  • solar
  • taehyung
Hobie_charm Hobie_charm Aug 30
Ego, berlagak dia tulah yang buatkan dia ada ramai army. Kau hado??!!!
Hobie_charm Hobie_charm Aug 30
Mak aku hidup lagi wei. Tolg jangan doakan dia benda teruk2. Aku syg mak aku
sillentkiller_ sillentkiller_ Jul 17, 2016
Wait nie mcm cite super daddy yeol je...btw bguz jgk awq buat coz sya x smpt nk tgok cite nir smpai hbis