Crush (boyxboy)

Crush (boyxboy)

26.8K Reads 864 Votes 11 Part Story
peedy95 By peedy95 Updated Dec 14, 2016

Cerita seorang lelaki melayu yang mempunyai persaan  terhadap manusia yang sama jantina.

  • boyxboy
  • gay
  • gaymelayu
  • grindr
  • lgbt
  • malay
  • melayu
  • plu
AmienIsmail AmienIsmail Oct 26
Aku pernah ada macam ni
                              Tapi rimas then ajak break
                              Die pula duk merayu tapi aku macam dah takdek hati dah hilang dah perasaan tu tak tau kenapa.. (Tak bersyukur kan) 
                              Sampai sekarang aku dah tak cari sesape dah.. 😊
AmienIsmail AmienIsmail Jul 05
Aduh pahal aku rasa dieorang ni cam girl group yg dok citer pasal jantan idaman...hahahah
BlanklyWhite BlanklyWhite Sep 25, 2016
Firash, dan haikal xD omgg lebih kurang dengan ship aku. Haikal dan F**ih
My_frhnz My_frhnz Nov 22, 2016
Dekat skolah ada member nama Firash bikin bengang.  Kat WhatsApp ada hater nama Firash gak.  Watak crita ni pun Firash.🌚🌚🌚👽👽👽😂😂😂
BlanklyWhite BlanklyWhite Sep 25, 2016
Kalau makan bakso, cakap pentol... HAHAHA Btw jangan salah faham. Pentol itu dalam bahasa jawa bebola daging, peace yo.