[C] Silent Tease [ MALAY VERSION ] ➽ Jungkook

[C] Silent Tease [ MALAY VERSION ] ➽ Jungkook

41.3K Reads 14 Votes 1 Part Story
ukhee By yeyoungmin Completed

❝ Kisah seorang lelaki menjadi penggoda seorang wanita dalam diam ❞

Start: 22/5/2016
End: 3/10/2016

Hye guys. Actually this fanfic i take from youtube which the username is av1united_. Saya dah minta izin daripada dia untuk jadikan versi malay and dia bagi. So, if nak baca yang original, just search av1united_ or Silent Tease Jungkook. 

MAYBE DALAM NI AKAN ADA AYAT YANG SERUPA KELING SEBAB SAYA TAK RETI SANGAT NAK TRANSLATE. MIANHAE (つд⊂)

Highest ranking: 

#185 in Romance 
26 Dec 2016

  • av1united
  • bts
  • jungkook
  • pinkyjin
  • silenttease
  • wattys2017
tyraharihta tyraharihta Oct 10, 2017
Kyaaa wei selalu baca wattpad ff pasal dia ..dia ego gilee pastu psiko wooww
dedijeon dedijeon Jun 01, 2017
ni fanfic english en?  aduh aku penah tengok tapi sumpah dah lupa.  Tak silap ni tahun lepas atau 2 tahun lepas punya kan?  Adedeh lupa la jdnxdbjdhfddh.
trisyiawutwut trisyiawutwut Mar 20, 2017
Bkn nak bash tapi cerita mcm di copy paste dripd ff video dkt youtube, saya tak tau la sama Ada author copy paste atau pemilik ff video tu ^_^. Jgn marah
n4d_s4f14h n4d_s4f14h Jan 14, 2017
me:dengan hatiku yg trbuka luas bak sawah padi,come here ma babe *depa tangan*
zhamirah zhamirah Oct 03, 2016
Uwahhhh..akhirnya crite ni complete ponnn!!padahal dh tgk kat utube dh..hehehe..
chiminot chiminot Dec 06, 2016
Omg😃what is det?😟✋🏿😹otak aku dh pikir macam macam haih