Crush

Crush

6.7K Reads 614 Votes 13 Part Story
Qill By vixxtagirl Completed

Ni kisah aku dengan crush aku. Bila cerita pasal crush dan ada member baca mesti kantoi. Better aku tukar nama en? 

Sape tak semangat kalau cerita pasal crush. Mcm tulah aku. Aku selalu ah gak usha dia. Lol. Baca je lah. 
P/s : jgn pelik kalau ada watak dah tak muncul dalam bab sebab manusia datang dan pergi. 

Crush aku - Aryan Aifzal
Aku - Airyn Aryna

Nama dekat-dekat. Kita acah jodoh sikit. Hahaha. Ni bukan cerita dongeng yang ada happy ending cuma story yg ada sweet, sour, bitter and so on. Cuma aku akan ceritakan apa benda yang aku alami. 

Terpulang lah nak baca ke tak. Cerita yang pada kau mungkin tak logik tapi pada aku itulah yang paling logik and i'm happy for that.

~ Its All About Crush ~


Karya pertama. Dilarang menciplak.

Typo yang akan memunculkan diri dalam setiap chapter and yeah, i'm just lazy to edit.

Highest ranking
#107 in teen fiction - 10 October 16

pakcikbacon pakcikbacon Jun 19
and kau sekolah smkpu1 kan? kenapa 4 sapp? itu nama kelas sek aku. 😂 aku rasa kelas korang nama pelik2. islamik2 sikit
jkxxnx_ jkxxnx_ Sep 15
Untungnya lahai dia balas senyum . jeles gilaaaaaaaa 😭😭😭😭
jkxxnx_ jkxxnx_ Sep 15
okay srs jeles gila . ya allah siap dapt tngkp gmbr sekli kot . jeles gila niiii 😭😭