Beauty Tips

Beauty Tips

214K Reads 12.7K Votes 55 Part Story
Princess By _lynnnnn Updated Sep 14

Semua perempuan di lahirkan cantik. Tapi, semua bergantung kepada diri kita sendiri sama ada nak jaga kecantikkan yang diberi, atau biarkan sahaja muka tanpa dijaga. Sama ada malas atau rajin, itu yang akan menentukan kecantikkan seseorang. 


Adlin just nak share some beauty tips yang berguna here. Maybe kulit Adlin pun tak secantik mana, tapi apa salahnya kongsi ilmu kan? tak rugi pun nak share ilmu. And all beauty tips di-credit-kan kepada owner, sebab mostly Adlin jumpa dekat internet ataupun dekat magazines.

aienaziha aienaziha May 30
Fakta ni mmg betul.. Senyum bole jdikan kita berubah mood yg baik
dyajaa dyajaa Mar 18
Dara did plastic surgery but who cares I still love her inside and outiside hehehheh
huneystar huneystar Jul 14
I try but failed. Terlalu insecure tgk orang lain yang lawo lawo. Saya siap disamakan dengan india
taerungs taerungs Jul 13
Tpi jeles lah tgk org pakai baju lgi cntik dri kita 😂😂
unioncorn unioncorn Mar 17
kalau pakai make up berbagai tuh kt mika masa umur bawah 14 , itupon akn merosakkan ke ? then klau la jawapanny kulit mybe akn rosak boleh tk klau pkai ringkas mcm lipbalm , bedak ?
My biology teacher said kalau buat plastik surgery jerawat tak akan tumbuh thats why most korean idol or actor tak ada jerawat.