Beauty Tips

Beauty Tips

246K Reads 14K Votes 57 Part Story
Princess By _lynnnnn Updated 2 days ago

Semua perempuan di lahirkan cantik. Tapi, semua bergantung kepada diri kita sendiri sama ada nak jaga kecantikkan yang diberi, atau biarkan sahaja muka tanpa dijaga. Sama ada malas atau rajin, itu yang akan menentukan kecantikkan seseorang. 


Adlin just nak share some beauty tips yang berguna here. Maybe kulit Adlin pun tak secantik mana, tapi apa salahnya kongsi ilmu kan? tak rugi pun nak share ilmu. And all beauty tips di-credit-kan kepada owner, sebab mostly Adlin jumpa dekat internet ataupun dekat magazines.

  • beauty
  • idols
  • pretty
  • tips
  • ulzzang
aienaziha aienaziha May 30
Fakta ni mmg betul.. Senyum bole jdikan kita berubah mood yg baik
-jacknie -jacknie Oct 10
Kalau org tu cantik & x cantik adalah suspek satu hal tu , mesti org aln prcya org cantik tu .. then mereka slhkan org tak cantik tu bulat2 sbb prcaya cakap org cantik tu .. hmm
Nochu- Nochu- Sep 27
Akak kalau ada whiteheads tu..lepastu pakai macm mask kat hidung tu apa ntah namanya..boleh ke??merosakkan atau lagi mengelokkan??kalau dlm umur 13 mcm tu ataupun biarkan je??
Diorang xde jerawat sbb iklim dorang sejuk,dorang x cepat berpeluh makin kits berpeluh makin banyaklah jerawat datang ahaksss
dyajaa dyajaa Mar 18
Dara did plastic surgery but who cares I still love her inside and outiside hehehheh
hunacety hunacety Jul 14
I try but failed. Terlalu insecure tgk orang lain yang lawo lawo. Saya siap disamakan dengan india