NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Beauty Tips

Beauty Tips

176K Reads 11K Votes 52 Part Story
Muel <3 By _lynnnnn Updated Jun 13

Semua perempuan di lahirkan cantik. Tapi, semua bergantung kepada diri kita sendiri sama ada nak jaga kecantikkan yang diberi, atau biarkan sahaja muka tanpa dijaga. Sama ada malas atau rajin, itu yang akan menentukan kecantikkan seseorang. 


Adlin just nak share some beauty tips yang berguna here. Maybe kulit Adlin pun tak secantik mana, tapi apa salahnya kongsi ilmu kan? tak rugi pun nak share ilmu. And all beauty tips di-credit-kan kepada owner, sebab mostly Adlin jumpa dekat internet ataupun dekat magazines.

AynFyn AynFyn May 30
Fakta ni mmg betul.. Senyum bole jdikan kita berubah mood yg baik
dyajaa dyajaa Mar 18
Dara did plastic surgery but who cares I still love her inside and outiside hehehheh
unioncorn unioncorn Mar 17
kalau pakai make up berbagai tuh kt mika masa umur bawah 14 , itupon akn merosakkan ke ? then klau la jawapanny kulit mybe akn rosak boleh tk klau pkai ringkas mcm lipbalm , bedak ?
My biology teacher said kalau buat plastik surgery jerawat tak akan tumbuh thats why most korean idol or actor tak ada jerawat.
Sllu jga jogging.. Tu pn wktu pj kat school.. And then mmng rutin sy klw tkde benda nak buat dah, sy mnri tarian BTS.. But i'm still chubby wlaupn sy tak kuat makan actually. Serious, sy tak diet langsung.. But yeah sy jujur klw sy mkn mmng tk bnyk.. Maybe tumbesaran kut? Apa pendapat author?
Alahaii mmng rutin hrian sy sejak kecik, sllu senyum.. Wlaupn hati sakit atau pun resah tntng something bad lah. Thts my privacy..