Târfa mea|+18|✔

Târfa mea|+18|✔

75.4K Reads 2.8K Votes 52 Part Story
O fatã... By CriStiNa2242 Updated Jan 04

Aiden Benson,un tânăr ca om și un vampir destul de puternic,având varsta de 1979 de ani,o salvează de la moarte pe Beatrice Stan.El o folosește ca propria sa colectie de păpuși sexuale.Oare se va construi o iubire între ei?Vor avea parte de fericire.


Cartea conține scene +18...cui nu-i place...sare peste scene.Lectură plăcută.

SofiaBelikova SofiaBelikova Jun 02, 2016
De ce nu pui personajele in distribuție? Prologul ar trebui sa fie o secvența care sa te intrige si sa te facă sa citești...sau un fel de introducere. Cel putin eu asa văd lucrurile.
CriStiNa2242 CriStiNa2242 Jun 02, 2016
Cu toții ma întrebați asta.Serios acum.Imi e lene să aprind laptop.ul și să le pun.😂😂😂Am zis să nu le mai pun.Poate în timp acțiunea va lua o întorsătură de neimaginat și ehh...în fine.
devoracy devoracy Jul 19, 2016
Bai esti nebun? Frate eu cred ca tu mi-au pus ceva in ceai de m-ai facut sa ma indragostesc asa repede de cartea ta. Totusi incearca sa nu mai pui liniute cu "Mama:- Bla bla bla". E doar o sugestie, povestea imi place enorm! :*
devoracy devoracy Jul 19, 2016
Soro, cand am auzit de vampir, am zis : "Doamne, las orice faceam si ma apuc de citit" . Imi place mult ideea ta de a pune personajele asa, totusi sugerez sa nu il numesti proolog ci nu stiu, personaje, vi tu cu o idee geniala, sunt convinsa! Pupici :*