Târfa mea|+18|✔

Târfa mea|+18|✔

35.5K Reads 1.4K Votes 51 Part Story
O fatã... By CriStiNa2242 Updated Nov 12

Aiden Benson,un tânăr ca om și un vampir destul de puternic,având varsta de 1979 de ani,o salvează de la moarte pe Beatrice Stan.El o folosește ca propria sa colectie de păpuși sexuale.Oare se va construi o iubire între ei?Vor avea parte de fericire.


Cartea conține scene +18...cui nu-i place...sare peste scene.Lectură plăcută.

De ce nu pui personajele in distribuție? Prologul ar trebui sa fie o secvența care sa te intrige si sa te facă sa citești...sau un fel de introducere. Cel putin eu asa văd lucrurile.
Cu toții ma întrebați asta.Serios acum.Imi e lene să aprind laptop.ul și să le pun.😂😂😂Am zis să nu le mai pun.Poate în timp acțiunea va lua o întorsătură de neimaginat și ehh...în fine.
devoracy devoracy Jul 19
Bai esti nebun? Frate eu cred ca tu mi-au pus ceva in ceai de m-ai facut sa ma indragostesc asa repede de cartea ta. Totusi incearca sa nu mai pui liniute cu "Mama:- Bla bla bla". E doar o sugestie, povestea imi place enorm! :*
devoracy devoracy Jul 19
Soro, cand am auzit de vampir, am zis : "Doamne, las orice faceam si ma apuc de citit" . Imi place mult ideea ta de a pune personajele asa, totusi sugerez sa nu il numesti proolog ci nu stiu, personaje, vi tu cu o idee geniala, sunt convinsa! Pupici :*