Szerelem négy keréken/ Befejezett

Szerelem négy keréken/ Befejezett

42.1K Reads 3.6K Votes 52 Part Story
Niki Nowak By niki_nowak Completed

-Ez a te köröd lesz - mondta Adrian és kikapcsolta a biztonsági övét. 
  -Tessék? - kérdeztem bambán rámeredve, majd felém fordult és a pálya felé mutatott. 
  -Látni akarom az arcát, mikor legyőzöd. Tudom, hogy meg tudod csinálni. Most már megtanítottam mindet, ami elég lesz ahhoz, hogy most lesöpörd a pályáról. Csak az autódra koncentrálj, te irányítod, nem pedig ő téged. Most pedig gyere, ülj át. 
  ...
  Határozott léptekkel kerültem meg az autót és pattantam az ülésre. Mély lélegzetvétel után elfordítottam a kulcsot, a sebességváltóról a kezemet a kormányra helyeztem, egy pillantra becsuktam a szemem és lepergett előttem minden, amit Adrian tanított. A gázpedál szinte magától engedelmeskedett a talpam alatt, felhúztam az ablakot, és lassan Robert mellé gurultam. Nem néztem rá, a sötétített üvegeken keresztül ő sem látott engem. Fogalmam sem volt róla, hogy észrevette-e, hogy Adrian kiszállt az autóból, nem tudtam, sejti-e, hogy nem ő áll most mellette várva, hogy Thomas leintse a rajtot. 
  Hallottam, amint Robert idegesen tapossa a gázpedált, egyetlen ember tekintetét fürkésztem a tömegben, Adrian egy bíztató mosollyal bólintott felém, majd láttam Thomas kezét amint megadja az indulásra való engedélyt. 
  Hirtelen megszűnt körülöttem minden, egyedül az utat láttam magam előtt, ami egyre szélesebbnek tűnt, amint az autó sebesen száguldott a cél felé. Elmosódott körülöttem minden, a visszapillantó tükörben csak a távolban lévő porfelhő gomolygását láttam, amit az indulás után hagytunk, aztán megláttam Robert autóját, amitől egyre távolabb kerültem. - Ez az! - kiáltottam fel magamban. - Sikerült! Még láttam, amint dühös tekintetével kipattan a kocsiból és becsapja az ajtót, aztán férre rántottam a kormányt és az autó kétszer megpördült. Erősen tartottam, ahogy Adrian tanította, még mindig én irányít

No comments listed yet.