Suami Atas Kertas

Suami Atas Kertas

123K Reads 6.6K Votes 32 Part Story
Hani By PutriEmelda Updated Oct 23, 2016

Aku suami atas kertas je ! Kau hal kau, aku hal aku. Jangan nak menyibuk sikit pun hal aku. Faham?! - Faris Najmi


Perasaan? Sakit ya amat. Terguris hati bagai ditikam lima belas bilah pedang. 

Hanya airmata yang setia menemani.





Di saat bibit-bibit cinta sudah terbit,  



Still don't believe it. It all seems like a dream .Please don't disappear - Faris Najmi



Satu peristiwa yang terjadi melibatkan Faris dan Katerina membuatkan Putri membawa diri. 



 Cukuplah Faris. Saya dah penat odengan semua ni. Awak cakap awak sayangkan saya tapi apa semua ni?! - Putri Elysha Shafira

---
Best achievment on wattpad #18in romance

Saya tak reti buat sinopsis so just read ! Awal-awal memang tk best tapi wat lek wat peace je dulu sbb nanti akan jadi gempak hoho

afiadz afiadz May 15, 2016
Shaaa! Permulaan dia best kottt interesting.. Smbung lg pls sambung lg 👏👏👏👏 Haaa amek kau, kena halau dgn faris jahaha.. Kesian dekat heroin diaa.. Hero kejam sngt
amaal__ amaal__ Jun 25, 2016
Wdym dgn "tak balik pon xpe?" ??? Jgn blik situ dah atau xblik kmpung lagi bagus? Haha
011SabariahUsman 011SabariahUsman May 23, 2016
Teruknye  faris  ni.  Kasar  aje  kt  isteri  tu  . Best  author
Cerita_RZ Cerita_RZ Nov 01, 2016
Salam kenal.
                              Bagus ceritanya.
                              Simpan dl di library kl ada waktu br lanjut baca.